170 jugadors van participar al torneig 3×3 que organitza el Club Bàsquet Bellpuig

bellpuigEl dissabte 29 de juliol les instal·lacions del Pavelló Poliesportiu de Bellpuig van acollir des de les 4 de la tarda i fins a les 9 de la nit la sisena edició del torneig 3×3 que organitza el Club Bàsquet Bellpuig .L’esdeveniment va reunir al pavelló poliesportiu 38 equips formats per més de 170 jugadors/es vinguts de diferents llocs de la geografia catalana. La competició estava dividida amb tres categories: Mini, Sènior femení i Sènior masculí. Els jugadors/es també podien participar en un concurs de triples.

En acabar els partits en què es decidien els guanyadors del torneig, tenien lloc els lliuraments de trofeus que van comptar amb la presència del president del Club Basquet Bellpuig, Sr. Ramon Torres i de la regidora d’Esports de l’Ajuntament de Bellpuig, Sra. Anna Quesada.

Equips guanyadors del “6è 3×3 Club Bàsquet Bellpuig”:

• Categoria Mini: CB Borges Blanques

• Categoria Sènior Femení: Les Clara d’Ou

• Categoria Sènior Masculí: Los Ángeles de Vallver

El “6è 3×3 Club Bàsquet Bellpuig”, l’organitzava el Club Bàsquet Bellpuig, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Bellpuig.