CEACA Infantil Tàrrega13 – 8 CH Sant Andreu

Mal partit de les Targarines, malgrat la victòria, no van sortir les jugades entrenades, i, amb la defensa a 6 metres que van plantejar les visitants, es feia molt complicat, ja que, és el primer cop que es trobaven una defensa així. El partit es va decidir per accions individuals, i una gran actuació de la portera. Cal seguir treballant fort, i millorar aspectes tècnics. Felicitats a les jugadores.
CEACATàrrega:J.Sol,L.Gatnau,I.Gilabert,J.Balcells,Tai Ceesay,J.Tella,A.Segui,M.Marcos,A.Gomà,M.Campos., N.Bonjorn.

Entrenador: Albert Pellicer.

C.H.Sant Andreu
:D.Cabrera,C.Garcia,A.Gomez,L.Moreno,B.Serrano,M.Mendez,L.Fabregas,J.Landa,P.Garcia,L.Vila.

Crònica cadet:

Handbol Gavà 29 – 20 CEACA Tàrrega

Regular partit de les Cadets a Gavà, van jugar una molt bona primera part, però a la represa incomprensiblement van anara baixant els braços i les rivals van poder posar-se per davant el marcador, un dels motius podria ser que l’àrbitre els i pites 9 penals a favor per dos al CEACA, els 2 alsúltims minuts de l’encontre. No és que la derrota sigui per causa arbitral, però si éscert que va descentrar molt el joc de les targarines, les va treure del partit amb les seves decisions, a elles, als entrenadors i al públic. Tot i això va faltar llançar més a porteria, es juga bé, però per fer gol s’ha de tirar,,,i potser amb aquest partit es va jugar molt, però sense profunditat.

CEACA Tàrrega: Imma Bosch, Júlia Canals, Elsa Muñoz ,   Marta Roca, Judit Cervera, Mar Closa, Carla Simó, Clara Pinyol, Berta Riera, Xènia Balcells, Marina Fonoll, Laia Saiz, Júlia Gené,

Entrenador /  Delegat; David Ramón, Pepe Roca.

Crònica juvenil:

CEACA Tàrrega 27 – 23 CH Cerdanyola

L’equip juvenil aconsegueix la victòriadavant el CH Cerdanyola

L’equip juvenil afrontava el partit amb moltes baixes, i amb la necessitat d’incorporar una jugadora de categoria inferior per poder fer canvis, des de l’inici del partit les targarines van posar-se a davant del marcador, i van mostrar un clar domini en la primera part acabant 17-10.

A la segona part, les visitants van sortir amb una defensa molt més agressiva i van escurçar distàncies fins a posar-se a 3 gols per sota, però les locals van saber reaccionar per poder aconseguir la victòria per un 27-23 definitiu.

Les Juvenils del Ceacasegueixenconsolidant la tercera posició a la Primera Catalana Juvenil Femenina

CeacaTàrrega: Ariadna Cervera, Laura Vilamajó, Aina Rovira, Anna Graells, Sandra Muixí, Sara Godoy, Júlia Casals, MònicaBalagué .

CH Ceradanyola: Mireia Montoro, Mireia Palomo, Laura López, Ariadna Ortega, Laura Fabras, Carla Laspalas, Abril MIranda, Paula Gustems, Silvia Ibañez, Maria Roca, Laia Guillem, Mireia Parrols.