Coneix els resultats del Club CEACA Tàrrega del passat cap de setmana

ceaca 25 març

Crónica infantil:

Ceaca Tàrrega 21-24 Handbol Gavà

Tal com ens tenen acostumats les petites, vam veure un bon partit jugat de tu a tu enfront un gran Gavà.
Malgrat anar per davant quasi tota la primera part, no van poder seguir el ritme de les barcelonines. Res a recriminar, tot el contrari, a seguir així i no abaixar la guàrdia, i per la victòria la setmana vinent al camp del Ribes.

Ceaca Tàrrega: Marta Roca , Xénia Balcells, Alba Gomà, Mar Garriga, Núria Bonjorn, Julia Balcells, Ainhoa Seguí i Marina Marcos

Entrenador / Delegat: Pepe Roca

Handbol Gavà:  Mar Gonzàlez, Anna Espinar , Duna Marchante, Sail Del Pino, Jesica Del Pino, Paula Muñoz, Alexandra Vives, Maria Tort

Entrenador / Delegat: Nora Muñoz  / Judit Espeleta

Crònica cadet:

CEACA Tàrrega  19-34 OAR Gràcia Sabadell

El partit va marcar dues parts molt diferents. A la primera part el resultat estava molt igualat amb una diferència màxima de 4 gols en contra però que en diferents instants es va reduir fins a una diferència de dos gols. Les targarines van aguantar amb defensa i es va poder veure una gran coordinació de totes les jugadores amb atac. Resultat de la primera part: 10 – 13.
A la segona part va ser totalment diferent de la primera. Les targarines en defensa van cometre molts errors i amb atac hi va haver moltes pèrdues de pilotes, que acabaven amb contraatac.
Les jugadores de Sants van saber aprofitar molt bé aquestes errades i a poc a poquet es van anar desmarcant del CEACA.

CEACA Tàrrega: Sara Godoy, Berta Castellà, Gisela Canals, Montse Mateu, Mònica Farran, Marina Fonoll, Jana Granyó, Emma Serrano, Júlia Canals, Anna Recasens, Laia Saiz, Elsa Muñoz, Mar Closa.

Entrenadora:Txell Capdevila

OAR Gràcia Sabadell: Ona Magrinya, Victoria Fernandez, Mireia Ruiz, Carlota Amoros, Irene Lopez, Marina Llordera, Clara Correro, Daisy Leon, Carla Roca, Jana Garcia.

Entrenadora / Delegada: Ainhoa Castro / Anna Garriga

ceaca 25 març 2

Crònica Juvenil:

CEACA Tàrrega 26 – Handbol Riudellots 17

Bon partit del CEACA que suma dos punts més davant el Riudellots

Les targarines, que van treballar de valent durant tot l’encontre per endur-se la victòria, van realitzar un dels millors i més complets partits de la temporada contra un equip que té qualitat.

El partit no va ser fàcil, malgrat que el marcador final mostrava una diferència considerable a favor del CEACA. Un marcador certament enganyós que va obligar a les noies de Jaume Rovira a donar-ho tot.

L’encontre va començar amb Anna Soldado pletòrica, que ho anotava tot, tant amb penetracions des de l’extrem, com des del punt de penal, des d’on va marcar el cent per cent dels tirs.

Si bé és cert que durant alguns instants de la primera i la segona part, el joc de les targarines va mostrar alguna debilitat a la defensa, amb algunes badades clamoroses, en general, l’actitud de les noies del CEACA va ser molt bona, i la intensitat en els marcatges, a la zona de l’àrea, impedia que les del Riudellots anotessin amb comoditat.

El joc d’atac del CEACA va ser, en algunes fases de l’encontre, molt contundent de cara la porteria rival, molt més que en altres partits. Es van trenar jugades molt bones on intervenia gairebé tot l’equip, i culminaven o bé amb penal o bé amb gols des de qualsevol punt del frontal de l’àrea.

Entrenador / Delegat: Jaume Rovira / Andreu Soldado

Jugadores: Anna Soldado (9 gols), Aina Rovira (5 gols), Sandra Muixí (4 gols); Laura Vilamajó (3 gols), Anna Recasens (3 gols) Laura Solé (1 gol), Mònica Balaguer (1 gol), Iza Souza, Júlia Canals,Ariadna Cervera (portera – 18 aturades).