Crònica TÀRREGA HOQUEI PATINS CLUB 04-11-2017

alevinsIniciació   Tàrrega HPC (1) – CH Juneda A (2)

El passat dissabte dia 04 es va jugar la 6ª jornada del campionat on els nostres jugadors  van obtenir  la primera derrota a casa davant del Juneda.

Partit vibrant fins a l’últim temps, on fins aleshores el marcador estava empatat amb una primera part favorable al Juneda i una segona al Tàrrega (1-5 i 2-0 respectivament).

La tercera part va ser favorable al Juneda, on els nostres van notar els desgast de les altres dues i van perdre per 0-5. El fet de no poder fer canvis per falta de jugadors es va notar en aquest tram final del partit.

Partit emocionant fins a l’últim segon on el Tàrrega va demostrar caràcter i maduresa alhora de jugar contra un equip superior en alguns moments del joc.

Partits com aquests fan que estimem aquest esport de minories.

Jugadors Tàrrega: Nil Graells – Albert Clop – Aleix Gutiérrez –Roger Porta – Enric Balagué

Tècnic: Joan Tomàs

Jugadors Juneda: Guerau Solé – Pol Mateu – Pol Jofre – Leo Fernàndez – Pol Armengol – Roger Trilla

Tècnic: Carles Trilla

Infantil  HC Sentmenat D (6) – Tàrrega HPC (6)

El Tàrrega HPC es va desplaçar dissabte a la pista del CH Sentmenat. Un partit que a priori semblava fàcil per la igualtat dels dos equips, els de Tàrrega van sortir molt ensopits. Encara que durant tot el primer temps van anar per davant en el marcador i arribaren al descans amb un resultat favorable de 1-3, no acabaven de trobar la seva millor versió.

A la represa, tot semblava indicar que millorarien notablement, ja que estaven molt per sota del seu nivell. La falta de motivació va fer que tot seguis igual, fent que els locals fins i tot es posessin per davant. Però les nombroses aturades de la nostra portera Laia Pagès i una ràpida reacció dels nostres jugadors va fer que s’arribés al final del partit amb un ajustat 6-6.

Jugadors Sentmenat : Arnau Oxman – Aleix Lopez – Javier Garcia – Marc Xicola – Menna Lopez – Pol Domenech

Tècnic: Arnau Munne

Jugadors Tàrrega: Laia Pages – Alexandru Danie – Roc Viladot – Pol Cabestany – Jordi Perez – Gerard Catalan – Aina Minguell – Pau Franquesa

Tècnic: Marc Pages

Aleví  CHP Amposta C (3) – Tàrrega HPC (9)

El THPC Aleví aquest cap de setmana es va desplaçar a Amposta per jugar el 5é partit de lliga.
Amb un molt bon plantejament de joc van sortir al camp i a poc de començar ja havien marcat el primer gol…l’Amposta amb dos grans jugades de tir exterior van pujar 2 gols al marcador…els de Tàrrega van reaccionar amb equip i van remuntar la primera part en un lluitat 3-4.
La 2a part en els primers 5 segons el Tàrrega va marcar el 5 amb una jugada d’estratègia ofensiva..van anar passant els minuts i els dos equips tenien moltes oportunitats de gol…però la gran defensa per part de l’Alba Segarra i la Mariona Cabestany els van fer guanyar molts contraatacs…aprofitats per Oriol Selva…Marc Farras…Nil Tomas i Marti Castaño. Amb un resultat final de 3 a 9… també cal destacar les grans intervencions del nostre porter Otniel Lloses que va impedir que la victòria fos mes ajustada per la par local.  Gran feina de l’entrenador David Parra en la visió del joc i estratègies a seguir donant MOLTA  SEGURETAT als nostres jugadors.  Felicitats a TOTS/ES…SEGUIM PER BON CAMÍ

Jugadors Amposta : Marc Bayo – Adria Labernia – Gorka Gomez – Alex Carnasa – Naim Roig – Pau De Alfonso – Pau Bayo – Isaac Romaní – Biel Miró

Tècnic: Xavier Luis Bertomeu

Jugadors Tàrrega: Otniel Lloses- Oriol Seva (4 gols) – Martí Castaño (1 gol) – Mariona Cabestany –  Alba Segarra – Marc Farrà (4 gols) – Nil Tomàs

Tècnic: David Parra

Benjamí A  Mollerussa (8) – Tàrrega (2)

Aquest cap de setmana els de l’Urgell han visitat al Mollerussa, un equip que juga molt còmode en camp propi. Els de casa no han aconseguit entrar al partit, i el nerviosisme s’ha convertit en jugades individuals que han acabat

essent boles perdudes i gols que ha aprofitat l’equip contrincant. Ha quedat la sensació de no haver pogut donar tot el potencial que de segur té aquest equip. ànims i a seguir endavant.

Gols pel Tàrrega: Marc Torné i Eloi Cervera.