Crònica TÀRREGA HOQUEI PATINS CLUB 09 – 10 – 11 de Març 2018

ALEVINS 03-10-2018 ALEVINS 03-10-2018_1 INICIACIO 03-11-2018_15 INICIACIO 03-11-2018_20 PREBENJAMI 03-11-2018Benjamí  Tàrrega HPC A (0) – Juneda D (10)

Aquest divendres ens va visitar el líder destacat de la lliga, un equip fort que no ha vist cap derrota en tota la lliga. Els de casa van jugar amb força absències però concentrats per a plantar cara. El joc va ser ràpid, intens i es va veure bon hoquei, en especial els del HPC practicant jugades assajades en els entrenaments i estant atents als canvis de joc del Juneda.

Cal destacar també el suport d’en Nacho Dapena, un jugador prebenjamí que va estrenar en la categoria del grans.

Ha estat un d’aquells partits en que la diferència del resultat final no reflexa la qualitat del joc i el bon partit realitzat.

Ànims i a seguir jugant així.

Jugadors Tàrrega A : Denis Moram, Martin Plamenov, Jordi Folguera, Marc Torne, Nacho Da Pena, Eloi Cervera

Tècnic: Carles Creus

Jugadors Juneda: Eloi Gaset, Roger Camí, Alvar Mongrell, Abril Marimón, Alex Creus, Biel Llanes

Tècnic: Ramon Capdevila

Aleví   Jesús Maria i Josep B (1) – Tàrrega (9)

El passat dissabte dia 10 de març els Alevins del Tàrrega es van desplaçar a Barcelona per jugar contra el Jesús, Maria i Josep.

El partit va començar molt bé, el Tàrrega no parava d’atacar i el porter rival va estar molt destacat i molt ben col·locat, però en la primera contra que van fer els rivals, van inaugurar el marcador amb l’1-0. Ràpidament, el Tàrrega es va espavilar, amb dos gols i es van posar per davant, arribant al descans amb el marcador a favor, 1-2. A la segona part van començar molt motivats tots dos equips, però el Tàrrega va augmentar el ritme i va fer que la pilota no pares. L’equip rival intentava reaccionar però cada vegada els hi era més difícil amb les intervencions del porter del Tàrrega i el temps que els anava passant en contra.

Jugadors Jesús Maria i Josep : Nil Berruezo, Joel Saenz, Pol Hernandez, Marc González, Jordi Borraz, Àlex Roig

Tècnic: Pol Galbas

Jugadors Tàrrega: Otniel Lloses, Pau Tomas, Pau Franquesa, Martí Castaño, Marc Farras, Mariona Cabestany, Nil Tomas

Tècnic: David Parra

Benjamí  CH Cadi A (6) – Tàrrega HPC B (1)

Aquesta setmana el Benjamí B del Tàrrega Hoquei patins va encaixar una nova derrota a la pista del Cadí la Seu.

La primera part, tot i que els targarins han sortit amb moltes ganes, ha sigut una part molt lluitada, amb un gran joc d’atac i defensa, amb moltes ocasions de gol però poca efectivitat davant la porteria.

A la segona part, el Cadí la Seu ha capgirat el partit  gràcies al nostre joc desordenat, amb moltes errades de defensa, ocasions de gol que no sabem materialitzar i pèrdues de pilota.

Endavant, equip, no s’ha de perdre mai l’actitud lluitadora i de superació constant! Tres, dos , un, … Tàrrega amunt !!!

Jugadors Cadi : Bernat Sánchez, Eneko Santos, Samuel Monzón, Pep Planes, Guillermo Echevarria, Guillem Sarrat, Marçal Gabarro, Martí Llobera

Tècnic: Maurici Casas

Jugadors Tàrrega: Isaac Sala, Lluis Tomas, Marçal Cabestany, Arnau Perello, Berta Tomas, Aleix Sanchez

Tècnic: Ivan Minguell