CRÒNICA TÀRREGA HOQUEI PATINS CLUB 23-24de Març 2018

BENJAMIBenjamí  Tàrrega HPC A (4) – Tàrrega HPC B (5)

Partit molt emocionant jugat aquesta tarda entre el Benjamí A i Benjamí B del Tàrrega Hoquei Patins.  Diversió,  afició,  companyerisme,amistat…
Jugadors Tàrrega A : Denis Moram, Joel Balaguer, Martin Plamenov, Jordi Folguera, Quim Folguera, Marc Torne, Eloi Cervera

Tècnic: Carles Creus

Jugadors Tàrrega B : Isaac Sala, Lluis Tomas, Marçal Cabestany, Berta Tomas, Aleix Sanchez, Unai Lloses, Edgar Ramon Morros, Arnau Perello

Tècnic: Ivan Minguell

Aleví   CH Juneda B (9) – Tarrega HPC (3)

El passat divendres dia 23 de març el Tàrrega es va desplaçar a Juneda.

Va començar sent un partit molt igualat, i  amb una pilota robada per part del Juneda, van marcar el primer gol, però el Tàrrega va igualar ràpidament el marcador.

Quant faltaven dos minuts pel descans, el partit continuava 1-1, aleshores en un atac ràpid del Tàrrega, el porter del Juneda va parar el xut, però la pilota morta davant de la porteria va acabar entrant al ser aprofitada pel Pau Franquesa. El Tàrrega es va avançar en el partit, però el Juneda no es va arronsar i amb dos xuts va remuntar. S’anava al descans amb el 3-2.

La segona part va començar encara més intensa, amb molts atacs i moltes defenses, el Juneda va sentenciar el partit, davant d’un Tàrrega que ho va intentar fins al final, sol va poder marcar un gol per atansar-se més, però no va poder fer més.

Jugadors Juneda : Angel Capell, Oriol Armengol, Alex Cardil, Pau Berent, Gerard Torrent, Eric Maurici, Quim Prats, Kilian Wert

Tècnic: Ramon Capdevila

Jugadors Tàrrega: Pau Tomas, Pau Franquesa, Marc Farras,  Nil Tomas, Oriol Selva, Laia Pages, Martí Castaño

Tècnic: David Parra

Iniciació  Tàrrega HPC (3) – Alcañiz CP Translop (0)

Aquest passat dissabte vam jugar amb l’Alcañiz a casa nostra, va ser un partit 3 a 3 i molt ràpid en tot moment.

Els nostres jugadors van sortir molt motivats i es van avançar ràpidament al marcador, però el cansament al final es va notar ja que al ser nomes tres jugadors es va notar.

Felicitem als dos porters ja que van fer unes grans parades.

Jugadors Tàrrega: Albert Clop, Nil Graells, Aleix Gutiérrez, Enric Balaguè, Pau del Aguila.

Tècnics: Joan Tomas

Jugadors Alcañiz : Iñigo Celma, Ander Segura, Eduardo López, Hugo Rallo

Tècnic: Jesús A. San Nicolás Orrios

PrebenjamíTàrrega HPC (2) – Alcañiz CP Translop (2)

El passat dissabte 24  de març,  vàrem rebre al nostre pavelló els jugadors del ALCAÑIZ CP, dels quals estem a 7 punts de la classificació de la lliga.

Els nostres campions sabien que tenien un rival complicat a la pista i van sortir molts motivats i il·lusionats per anar a per totes sobre les rodes.

Els nostres entrenadors Eloi i Roc no van poder assistir, però durant la setmana havien deixat unes indicacions clares als nostres jugadors i als tècnics que els suplirien al partit, en Juan i l’Alex.