Crònica TÀRREGA HOQUEI PATINS CLUB, 28-10-2018 – Jornada 5

BENJAMIS 28-10-2018_1 INICIACIO 28-10-2018_2niciació   Andorra HC (0) – Tàrrega HPC (3)

Continua la ratxa golejadora dels nostres petits de la lliga.

El grup d’Iniciació del Tàrrega HPC va obtenir una claríssima victòria davant d’Andorra al guanyar totes les tres parts del partit.

Des de el primer minut fins a l’últim, el nostres petits es van mostrar molt segurs  en el camp, tot i nomès jugar 3 jugadors i el porter, això van fer que els gols pugessin al marcador amb molta rapidesa.

L’Andorra va fer un joc molt d’equip i nosaltres ens vam mantenir a no perdre la pilota i defensar la nostra porteria.

Pròxima parada dia 03 de Novembre contra el Alpicat.

Jugadors Tàrrega : Nil Graells, Aleix Gutiérrez, Pau del Águila, Mario Lleyda

Tècnic: Alexandru Danie – Pol Cabestany

Jugadors Andorra: Enzo Gonzalez, Roc Martin, Adrià Soares, Jaume Gibert, Roc Font, Roger Sanchez, Guillermo Cuadrado, Aritz Zazo, Nil Corral, Catriel Sebastiàn

Tècnic: Luis Manuel Gómez

Benjamí  Andorra HC (1) – Tàrrega HPC (5)

Bon partit dels benjamins del Tàrrega en un dels desplaçaments més llargs de la temporada, en el que el seu bon joc combinatiu i la seva agresivitat i atenció en defensa van fer decantar el match ja a la primera part. Tres gols del Marçal, dos d’ells a assistència del Nacho i un d’ells al contraatac, van deixar un 0-3 a la mitja part que deixava l’enfrontament ben encarrilat pels de l’Urgell.

Només començar la segona meitat, un penal a favor de l’Andorra podría haver marcat l’inici de la reacció de l’equip local, però l’Isaac, sempre una assegurança a la portería, va poder evitar el gol.

Poc desprès, un gol del Nacho i un altre de l’Aleix Sanchez van fer augmentar la diferencia fins al 0-5, i a 2 minuts del final l’Andorra va poder anotar i deixar el 1-5 definitiu.

Primera victoria com a visitants dels Targarins en la present temporada, en la que amb 3 victòries, 2 empats i una única derrota, es mantenen a la part alta de la classificació.

Jugadors Tàrrega: Isaac Sala, Marçal Cabestany, Aleix Lecha, Aleix Sanchez, Nacho da Pena, Roger del Aguila

Tècnic: Carles Creus

Jugadors Lleida :  Lluc Ibañes, Santi Pons, Marc Aviles, Izan Cristeto, Guillem Beal, Esteve Tor, Roc Sanchez, Biel Hernandez

Tècnic: Roger Corral