El cadet del CEACA Tàrrega va perdre per 25 a 15 a la pista del líder a Igualada

4t Partit Infantils 2Igualada 25 – 15  CEACA Tàrrega.

Derrota al camp del líder invatut de la categoria. Resultat enganyós el que reflexava al acabar l’encontre, El Tàrrega va jugar molt be i va fer una de les defenses més complertes del que portem de lliga. Una defensa 6-0 que les líders no podien franquejar, més de 10 passius els va assenyalar l’àrbitre, això u diu tot del difícil que els i va posar el CEACA. Al descans el marcador era un ajustat 9-8, i a la represa una llarga sèrie de desencerts en les passades i males decisions, va propinar molts contracops de les igualadines, portant el marcador al 18-8, van ser 15 minuts per oblidar, però un cop va tornar a entrar la pilota, ja van tornar a jugar com elles saben, amb un parcial de 7 a 7. Resumint, que el líder no va tenir el partit plàcid que esperaven, i que a la tornada promet ser el partit de l’any.

CEACA Tàrrega:    Marta Roca, Mar Closa,  Clara Pinyol, Berta Riera, Xènia Balcells ,Ainhoa  Seguí, Núria Bonjorn, Berta Segura, Alba Gomà, Marta Martinez,Berta Riera, Judit Sol, Judit Cervera, Gerd Codina

Entrenador /  Delegat: Ricard Sabaté, Pepe Roca.

CH Igualada:. Julia lladó, Julia Arts, Aroa Sanchez,ErikaChia, Xènia Mendez, Nuria Garriga, Mel Olivé, Carla Carbó, Karen Garcia, SinsHornas, Elia Dueñas, Ariadna Gonzalez, Martina Morales, Marta Vargas, Mireia Monleon .

Entrenador /  Delegat: Sergio Morales, Angel Arias.

Pròxim partit: Descans

Crònica Infantil:

Club Handbol Cardedeu 21- 8CEACA Tàrrega

Un altre cop dur per al CEACA Tàrrega en perdre davant el segon classificat. Les jugadores del CEACA Tàrrega van aconseguir els primers gols del partit i durant els primers deu minuts semblava que ho tenien controlat, malgrat tot, desprès d’un temps mort de l’equip local les jugadores del CEACA van descuidar la defensa i els van marcar tres gols molt fàcil de contraatac, això sumat als nombrosos penals que l’àrbitre va pitar a l’equip local i al poc encert en atac de les targarines, va reflexa en la mitja part un resultat de 9-3. Durant el segon temps les jugadores tampoc van aconseguir trobar-se en la pista, tot i els esforços per tirar en davant el partit, les jugadores no aconseguien superar la portera rival, en canvi, l’equip rival va saber trobar amb bastanta facilitat els tirs a porteria. Desprès de dos partits difícils contra els líders de la lliga l’equip de Tàrrega necessita una victòria per aixecar els ànims.

CEACA Tàrrega:  Jana Ferrer, Anna Domenjó, Doae Elmaayati, Janet Tella, Laura Gatnau, Ilenia Palacios, Loubna Benhalima, Júlia Obiol, Laura Balcells, Júlia Balcells, Elia Tolosa, Ilianna Gilabert.

Entrenador /  Delegat: David Ramon, Eva Tejerina

Club Handbol Cardedeu: Clara Turno, Mia Jordan, Joana Martinez, Jara Forns, Aina Campo, Alba Pueyo, Júlia Vilaro, Lucia Alvarez, Emma Sanjaume, Mireia Boter, Irune Sola, Martina Tomey.

Entrenador /  Delegat: Victor Mancera, Cecilia Cabrera.

Pròxim Partit: CEACA Tàrregavs AEH Les Franqueses Negre