El CEACA s’imposa amb claredat a la pista del Palautordera en el primer partit de la Copa Federació

PALAUTORDERA-SALICRÚ 15 – CEACA Tàrrega 18
Copa Federació Juvenil Femenina
Jornada 1

Les juvenils del CEACA Tàrrega han començat amb bon peu el primer partit del nou torneig de la Copa Federació, imposant-se a la pista del Palautordera per 15 a 18.

Per bé que les targarines sempre van anar per davant en el marcador, i que en cap moment va perillar el resultat, el partit no va ser fàcil.

L’agressivitat en defensa de les noies locals i la falta d’encert en alguns moments –el CEACA va fallar 4 penals–van impedir que a la primera part les noies de Jaume Rovira no sen’anessin del marcador amb molta més claredat. El resultat, al final dels primers 30 minuts,era de 5 a 9 a favor del CEACA. Les targarines havien fet una primera part molt seriosa i completa en defensa; ia l’atac, destacaven dues jugadores: Aina Rovira, que aconseguia, amb les seves entrades a l’àrea trencar la defensa local fins a quatre vegades; i Anna Soldado, que encara que no va ser el seu millor partit, va contribuir amb grans gols, en els moments clau.

A la segona part, les del Palautordera, esperonades pel públic local, van reduir distàncies endurint el joc en defensa, i fent una forta pressió a tota la pista que va provocar imprecisions en el joc del CEACA. Al minut 10, el Tàrrega havia vist com l’avantatge s’havia reduït a només 2 gols: 10 a 12; una diferència que es va mantenir fins al minut 17, quan Laura Solé, amb un gol per l’extrem dret, posava les targarines 3 per davant.

A partir d’aquell moment, el CEACA, amb l’equip de gala al complet i amb més encert des del punt de penal –Laura Vilamajó en marcava dos de consecutius– es va posar 5 gols per sobre en el marcador; mentre que les del Palautordera acusaven el desgast realitzat durant tot el partit.

El darrer gol del CEACA el va fer, per l’extrem dret, Mònica Balaguer: era el minut 21. Quedaven 9 minuts pel final,però les targarines ja no van aconseguir capmés gol;uns minutsque van aprofitarles del Palautordera, exhaurint les poques forces que els hi quedaven,per remuntar fins al 15-18 amb què es va acabar el partit.

Uns minuts finals una mica pobres, però bones sensacions en aquest primer partit de la Copa Federació, on es va veure un CEACA concentrat i amb un joc d’equip solidari i més contundent que les darreres jornades del darrer campionat.

Entrenador: Jaume Rovira

Tècnic: Andreu Soldado

Jugadores:Aina Rovira (7 gols), Anna Soldado (5 gols), Laura Vilamajó (3 gols), Anna Graells(1 gol), Laura Solé(1 gol), Mònica Balaguer (1 gol), Sandra Muixí, Maria Roca, Iza Souza, Ariadna Cervera (portera) .

Pròxima jornada:pròxim partit contra el Riudellots: dissabte dia 25, a les 21 h, al pavelló d’esports de Tàrrega.