El CEACA TÀRREGA s’imposa al HANDBOL LLEIDA PARDINYES   per 14 a 6

ceacaL’infantil del Tàrrega van obtenir la segona victòria consecutiva contra el Pardinyes. Durant tota la primera part, el partit va estar moltigualat tant en ataccom en defensa, acabant-la amb un marcador a favor de les targarines 7-4. Durant la segona part les targarines es van trobar més còmodes en atac i la diferencia al marcador es va anar ampliant fins a arribar al final de l’encontre amb un resultat de 14-6.

CEACA Tàrrega: Marina Campos, Núria Bonjorn, Júlia Balcells, WidadHibur, Laura Balcells, Janet Tella, Judit Sol, Ainhoa Seguí, Alba Gomà, iliana Gilbert, Marina Marcos i Laura Gatnau.

Entrenador: Albert Pellicer

Handbol Lleida Pardinyes: Aitana Guillem, Ainara Carmona, Judit Arilla, Lucía Lucha, Maria Lluïsa Sancho, Alba Sanmartin, Marta Pujol, Carla Pelaez, Anais Roca, Alba Pedascoll, Ares Blasi

Entrenador/ Delegada: Javier Alegre/ Rocio Ruiz

Crónica Cadet

CH.VILANOVA DEL CAMÍ 27 – 19 CEACA TÁRREGA

Bon partit el que es va disputar aquest dissabte a Vilanova del Camí. Les targarines poc van poder fer davant un rival potencialment més fort. El marcador va anar en tot l’encontre a favor de les locals, les del CEACA en cap moment va donar la sensació que es podia remuntar, tot i jugar un bon partit i donar mostra d’una bona defensa era difícil de remuntar el resultat. La pròxima setmana tenen descans, esperem que agafin forces perquèa viat arribi la primera victòria que tant es mereixen.

CEACA Tàrrega: Imma Bosch, Júlia Canals, Elsa Muñoz , Marta Roca, Judit Cervera, Mar Closa, Carla Simó, Clara Pinyol, Berta Riera,Xènia Balcells, Marina Fonoll, Laia Sainz, Júlia Gené.

Entrenadora / Delegat: Laia Ribalta, Pepe Roca.

CH Vilanova del Camí: Laia Moies, Marta Tapillas, Laura Gassó, Irina Bocache, Sara Targa, MerceRodriguez, Duna Barrera, XèniaMendez, Marta Diez, Paula Mingorace, Vania Pedregosa.

Crònica juvenil

CEACA Tàrrega 33 – 10 CH Agramunt

El Ceaca juvenil fa una gran golejada contra el CH Agramunt

Des dels primers minuts del partit les noies del Ceaca es van imposar davant l’equip Agramuntí  amb una gran contundència tan en atac com en defensa aconseguint un parcial espectacular a la primera part de 16-3. A la segona part ,més del mateix ,domini absolut targarí que anava marcant amb molta facilitat, amb ràpids contraatacs , acabant amb un resultat molt ampli 33-10.

CeacaTàrrega: Ariadna Cervera, Berta Castellà, Mònica Balagué, Aina Rovira, Laura Vilamajó, Cintia Ferrer, Sandra Muixí, Montse Mateu, MònicaFarran, Anna Graells.

Entrenador: Jaume Rovira

CH Agramunt: Daryl Pellicer, Joana Ribera, Judit Cuberes, Paula Balasch, Sandra Pastor, MariamuDrammeh, NeusBlàvia, Andrea Burgos