El Joventut de Badalona, guanyador de la final a 4 júnior que es va disputar al Club Natació Tàrrega

El Club Natació Tàrrega ha acollit aquest cap de setmana la final a 4 del Campionat Júnior Masculí Preferent. Organitzada per la Federació Catalana de Basquetbol, juntament amb el Club Natació Tàrrega, la fase final ha reunit d’una banda al FC Barcelona Lassa, el Club Joventut Badalona, i de l’altra el Torrons Vicens l’Hospitalet A i el Catalana Occident Manresa A que es van disputar prèviament el 3r i 4t lloc, guanyant l’Hospitalet per un 43-53. Pel que fa als 1r i 2n lloc, el Club Joventut Badalona va superar el F.C. Barcelona Lassa per un 60-64 en una ajustada final. El millor jugador del partit va ser el verd-i-negre Alejandro Galán amb els seus 16 punts i 5 rebots, seguit del blaugrana Arnas Velicka amb 16 punts i 9 rebots. El partit va estar molt igualat però finalment el Badalona es va imposar.

Els tres primers classificats podran disputar el Campionat d’Espanya de clubs Júnior que enguany tindrà lloc del 30 d’abril al 6 de maig a Bilbao.