El poble de La Móra, municipi de la Granyanella, acull un camp de treball arqueològic inclusiu al jaciment del Pla de les Tenalles

El Pla de les Tenalles és un jaciment ibèric tardà situat al poble segarrenc de La Móra que és propietat de l’Ajuntament de Tàrrega. L’activitat que s’hi dur a terme aquests dies està impulsada per la direcció General de Joventut i compta amb el suport tècnic i científic del Museu Comarcal de l’Urgell.

El jaciment va ser descobert als anys 50 per l’historiador Ramon Boleda i les actuacions que s’hi fan amb aquest camp de treball serviran per a definir els diferents espais del jaciment.

Per segon any consecutiu se celebra aquest camp de treball que té la particularitat de ser inclusiu ja que compta amb la participació de Quàlia, l’Àrea de Projectes Educatius de l’Associació Alba. Joves de l’entitat hi participen i enguany també comparteixen experiència amb 23 nois i noies de 14 a 18 anys que vénen d’arreu de l’Estat per excavar al poblat.

La dirección General de Joventut compta amb 12 camps de treball a les terres de Lleida. El camp arqueològic s’allargarà fins el proper 26 de juliol. Fins aleshores els nois i noies compartiran arqueologia i lleure.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.