El sènior masculí del Club Natació Tàrrega aconsegueix l’ascens a Primera Catalana

sènior AEl C.N. Tàrrega afrontava el desplaçament a terres barcelonines sabedor de que en cas d’aconseguir la victòria es proclamava, a falta de la darrera jornada, campió de grup de Segona Catalana. Com era d’esperar, els targarins van iniciar el partit amb un alt grau d’intensitat  i en el primer quart, gràcies a una sòlida defensa i ràpids contratacs van aconseguir un parcial favorable de 6-20. El segon quart va venir marcat per un major encert per part de l’equip local, especialment des de la linea de 3 punts. Tot i així, l’equip de l’Urgell va ser capaç de fins i tot augmentar la diferència en el marcador i es va arribar al descans amb un resultat de 25-41. A la represa, el C.B. Gavà, que en aquest encontre es jugava gran part de les seves aspiracions per mantenir la categoria, va pujar i enfortir la seva linea defensiva presionant a tota la pista i això li va fer recuperar nombroses pilotes i anotar cistelles fàcils. Amb un parcial de 26-15 en el tercer quart, el marcador es va ajustar a un 51-56 i tot per decidir en els darrers 10 minuts. El C.N. Tàrrega va afrontar aquest últim quart amb una gran concentració i va controlar el seu avantatge fins als instants finals, fet que el va conduir a guanyar aquest important partit amb el resultat de 67-76. Amb aquesta victòria el C.N. Tàrrega assoleix l’ascens automàtic per participar la propera temporada en el Campionat de Catalunaya de 1a. Categoria. El proper diumenge, a les 18.15 hores, l’equip jugarà a Tàrrega el darrer partit de lliga regular enfront el CB Igualada

PARTIT: C.B. GAVÀ 67 C.N. TÀRREGA 76