El senior masculí del Club Natació Tàrrega ho té tot de cara per aconseguir l’ascens a la Primera Categoria Catalana.

bbbbbbbbbbbbbCAMPIONAT CATALUNYA SENIOR MASCULÍ  SEGONA CATALANA,

PARTIT:C.N.TÀRREGA 78 CC HOSPITALET 76

07.ABRIL.2018

Partit vibrant el que es va disputar entre el dos primers classificats de la categoria. En un pavelló abarrotat de gom a gom, el CN Tàrrega es va endur aquesta important victòria contra un CC Hospitalet que no va posar les coses gens fàcils i va lluitar el partit fins al darrer minut.

El partit va començar amb el domini en el marcador per part dels urgellencs amb un joc vistós, ràpides transicions i una sòlida defensa. Durant el segon quart, els barcelonins van intentar mantenir-se en el partit i és va arribar al descans amb un resultat de 43-35 favorable als locals.

L’encert des de la linea de 3 punts per part dels visitants en la represa els va portar a capgirar el marcador i així es va entrar en el darrer i definitiu quart amb 58-62 a favor dels de Hospitalet i tot per decidir en els darrers minuts. Un màxim avantatge de 9 punts pels visitants (58-67) en els primers compasos del darrer quart posava molt costa amunt el partit pels del CN Tàrrega, però esperonats per la nombrosa i entregada afició urgellenca van aconseguir endossar un parcial de 15-2 que va decantar el partit a favor del CN Tàrrega en un final ajustat (78-76).

El CN Tàrrega a falta de 6 partits per finalitzar la competició ho té tot de cara per aconseguir l’ascens a la Primera Categoria Catalana.