Els equips d’Handbol del CEACA Tàrrega comencen amb bon peu la temporada

ceaca

Crònica Infantil

CEACA Tàrrega 17 – 9 CH Sant Esteve Sesrovires

Aquest dissabte les infantils del Tàrrega van disputar el seu segon partit de lliga obtenint la seva primera victòria. Des de l’inici es van anar desmarcant del marcador fins al final del partit on es va obtenir la distància més gran de punts. La primera part va acabar amb un resultat de 8 – 4 a favor de les targarines. Els dos equips van fer molt bon partit tant en atac com amb defensa. Animar a les jugadores a què continuïn així!

CEACA Tàrrega: Marina Campos, Núria Bonjorn, Júlia Balsells, Laura Balcells, Janet Tella, Judit Sol, Ainhoa Seguí, Alba Gomà, Iliana Gilabert, Marina Marcos i Laura Gatnau.

Entrenador: Albert Pellicer

CH Sant Esteve Sesrovires: Ainhoa Messeguer, Giulia Colombo, Lucia Sampayo, Joana Gimenez, Dafne de Arriba, Duna Sumoy, Paula Muñoz, Alba Milán, Mar Gonzàlez, Judith Canut i Martina Rodriguez

Entrenador:AdrianBarquero

Crònica Cadet

CEACA Tàrrega 16 – 16 CH ÓDENA

Comença la temporada, i de quina manera, partit d’infart el que es va poder veure al municipal de Tàrrega. Les noies del CEACA van començar el seu primer partit amb molts nervis, mostra d’això és que al descans les locals perdien 4-10. A la represa semblava que la cosa anava rutllant, i després de moltes expulsions (fins al punt que les targarines eren 3 jugadores de camp a la pista) i un joc molt entrebancat es va anar remuntant, gols de contracop, i molt bones jugades feien que el rival és poses nerviós al veure com s’aproximaven al marcador. Resultat just vist el joc que van desplegar els dos equips. Aficionat, aquest any el cadet ens farà vibrar!!

Felicitats a tot l’equip.

CEACA Tàrrega: Imma Bosch, Júlia Canals, Elsa Muñoz , Marta Roca, Judit Cervera, Mar Closa, Carla Simó, Clara Pinyol, Berta Riera,Xènia Balcells, Marina Fonoll, Laia Sainz, Júlia Gené,

Entrenadora / Delegat: Laia Ribalta, Pepe Roca.

CH Ódena :Martina Morales, Martina Segala, Aida Ortega, Marta Indiano, Xènia Saez, Maria Mena, Carla Gasco, Marta Vergas, Núria Mensa, Ariadna Iglesias.

Crònica juvenil:

EL CEACA JUVENIL FEMENÍ COMENÇA AMB DUES IMPORTANTS VICTÒRIES.

L’equip juvenil va començar la temporada el passat dia 1 d’octubre amb el primer partit a la pista del CH Esplugues, on van fer una gran primera part 8-15, la qual cosa va servir per poder afrontar la segona part amb major garantia davant la possibilitat que l’equip local ho intentés tot per remuntar el partit, i així va ser, es va reduir la diferència de la primera part a 3 gols, però les targarines van reaccionar i van tornar a recuperar la distància, acabant amb un meritori resultat de 20-28.

Aquest passat dissabte dia 7, es diputava el primer partit a Tàrrega, amb un poliesportiu amb molta gent que va animar l’equip local en el difícil partit contra el CH Vilanova i la Geltrú, un equip que destaca per una defensa molt difícil de superar, però les nostres jugadores, amb un joc molt ràpid i amb molt bones combinacions aconseguia entrar per diferents posicions, que combinat amb una defensa avançada i molt activa aconseguia la primera part per un parcial d’11-7, a la segona part es preveia una davallada de les locals davant el desgast de la primera i al només disposar d’una jugadora a la banqueta, però el seu esforç i motivació va ser molt gran i es van emportar la victòria per un 26-17 final.
Moltes felicitats a aquestes noies pels seus resultats, el pròxim partit serà novament a Tàrrega contra el CH Agramunt dissabte a les 16 h.

CEACA Tàrrega:Ariadna Cervera, Montse Mateu, Aina Rovira, Anna Graells, Sara Godoy, Mònica Balaguer, Berta Castellà, Laura Vilamajó.

CH Vilanova i la Geltrú: Anna Romero, Patricia Lucas, Núria Gòmez, Noelia Jurado, Clara Bardí, Roser Gonzalez, Maria Sancha.

Informa: CEACA Tàrrega