Èxit de participació a la cursa de BTT la Hivernal de Cervera

Uns 650 ciclistes van participar en la 9ena edició de la cursa de BTT La Hivernal, organitzada per la Penya Ciclista Cervera. La competició, amb sortida i arribada a la capital de la Segarra, oferia tres categories diferents: la Popular, amb un recorregut de 25 km i 350 m de desnivell, la S-Trella, de 40 km i 800m de desnivell, i la X-trem, de 65 km i 1400m de desnivell. Guillem Muñoz i Roger Argelaguer, del Fasol Blue Motors, van guanyar en la categoria més dura, i ho han fet arribant junts a la línia de meta. En categoria femenina es va imposar la cerverina Janette Solsona, de l’equip Blue Motors.

En la categoria S-Trella, Núria Garcia va ser la primera dona en arribar. Pel que fa als homes es van viure moments d’incertesa. Josep Enric Ferriol, que competia en la categoria X-Trem, va ser mal indicat i va acabar fent el recorregut de l’altra categoria. Tot i haver guanyat la cursa S-Trella, va donar el premi a Dylan Quer, que va arribar per darrere seu, però que va fer el recorregut correcte.

Els guanyadors de les diferents categories van ser obsequiats amb un sopar per a dos persones en establiments de Cervera. La 9ena edició de La Hivernal va ser una de les millors dels últims anys en quan a participació i resultats.