Inici de lliga ple de victòries per al CEACA

Partit Cadets Partit InfantilCrónica Cadet:                                   13-10-17

CEACA Tàrrega 23 – 14 H. Vilanova del Camí.

Aquest passat dissabte el cadet femení va començar la lliga amb victòria. No va ser un partit gens fàcil malgrat el marcador així ho reflecteixi. Les noies targarines van començar l’encontre molt nervioses, amb moltes pèrdues de pilota e imprecisions. L’equip visitant se’n va aprofitar i al descans el CEACA perdia per 7-8. A la represa ja amb els nervis més controlats es va poder veure un molt bon partit de les locals, varen fer 16 gols i no és gens fàcil en només 30 minuts. Resumint, un partit vibrant el qual dona molta moral a les noies per aquest primer tram de la lliga.

CEACA Tàrrega:    Marta Roca, Mar Closa,  Clara Pinyol, Berta Riera, Xènia Balcells, Matilda Moragas ,Ainhoa  Seguí, Núria Bonjorn, Berta Segura, Alba Gomà, Marta Martinez, Marina Campos,Berta Riera, Judit Sol.

Entrenador /  Delegat: Ricard Sabaté, Pepe Roca.

CH Vilanova del Camí:. Carla Gasco, Aida Ortega, Marta Indiano, Alba Andreu, Ariadna Iglesias, Alba Robles, Berta Lluis, Irina Bocache, Paula Calvito

Entrenador /  Delegat: Núria Fabregas, Sergio Torralbo.

Pròxim partit: C.H. Montbui – CEACA Tàrrega. Dia i hora per confirmar

Crónica Infantil:                                   13-10-17

CEACA Tàrrega 20 – 10 Torro Agramunt C.H.A.

Aquest cap de setmana l’equip infantil s’estrena amb victòria en el primer partit de lliga d’avant l’Agramunt. Les jugades de l’equip targarí van començar amb avantatge en el marcador en l’inici de partit, malgrat tot, les jugadores de l’Agramunt van saber cap girar el marcador i col·locar-se per davant, tot i això, abans d’acabar el primer temps la reacció del CEACA va fer queel resultat sigues d’empat 7-7. En la segona part del partit l’equip local va saber aprofitar l’experiència de les jugadores de segon any i, liderades per Anna Domenjó, van agafar una ampli avantatge en el marcador que ja no van deixar escapar fins al final del partit. Una primera victòria molt important per començar amb bon peu la lliga i agafar confiança.

CEACA Tàrrega:   Jana Ferrer, Anna Domenjó, Doae Elmaayati, Janet Tella, Laura Gatnau, Ilenia Palacios, Loubna Benhalima, Ilianna Gilabert, Laura Balcells, Júlia Balcells

Entrenador /  Delegat: David Ramon

CH Vilanova del Camí:. NihalMizab, Laura Montesinos, GhizlanBouchatab, Nerea Invernon, NyumaDrammeh, DenisaBumbar, Ainhoa Pastor, LilyMadeleine, Meritxell Viladomat, Emma Castella, Sabina Arcus.

Entrenador /  Delegat:Antonio Invernon

Pròxim Partit: C.H. Cerdanyola- CEACA Tàrrega. Dia i hora per confirmar