L’actualitat del CEACA del passat cap de setmana

ceaca 25 març

Crònica infantil:

Handbol Ribes B  12-22 CEACA Tàrrega

Últim partit de lliga el que es va disputar dissabte passat al camp del cuer. Partit sense massa història, les noies del CEACA que anaven justes d’efectius el van resoldre amb contundència. Les targarines van anar pel davant del marcador clarament tot l’encontre. Un partit que dóna moral de cara a la copa que començarà el dia 23 d’abril. Com a novetat direm que aquest equip disposa d’una nova entrenadora, Laia Ribalta, una exjugadora targarina que agafa aquest equip amb molta il·lusió.

Ceaca Tàrrega: Marta Roca , Alba Gomà, Mar Garriga, Ainhoa Seguí, Mariama Diulde i Marina Marcos

Entrenador / Delegat: Laia Ribalta, Pepe Roca

HandbolRibes: Àfrica Moreno, Vinyet Escola, Alba Salido, Marta Perelló, Alba Franco, Lucha Bai, Ariadna Junyent, Alexia Ferrer, Ainara Blanch

Entrenador / Delegat: Mª Angela Rodriguez, Alexis Rubio

Crònica cadet:

El darrer partit de lliga d’aquesta temporada va tindre lloc dissabte 1 d’abril a Sant Pere de Ribes contra les líders d’aquesta competició. Durant els primers minuts el Ribes va agafar una distància de 4 gols que les targarines van empatar. Des d’aquell moment el marcador va anar molt igualat. A la segona part les baixes que tenia el Tàrrega i tres expulsions feien que les locals anessin agafant més distancia al marcador. En tot moment les del CEACA no van abaixar la guàrdia i van mantenir una defensa tancada i contundent. En atac a la segona part les targarines es van trobar amb una defensa molt oberta que feia que el seu desgast físic anés augmentant a mesura que els minuts anaven passant. Tot i així van realitzar un gran partit. Ara a continuar per millorar resultats a la Copa.

CEACA Tàrrega: Anna Recasens, Imma Bosch, Mónica Farran, Berta Castella, Gisela Canals, Montse Mateu, Marina Fonoll, Júlia Canals.

Entrenadora: Txell Capdevila

Handbol Ribes: Marina Arbellan, Cristina Hernandez, Paula Cabañero, Julia López, Carla Sanchez, Celia Perelló, Aina Alba, NeusGarcia, Lorena Turiel, Mar Alonso, Anna Hernandez.

Entrenador / Delegat: Ivan Roldan / Jordi Albà

Crònica juvenil:

CEACA Tàrrega 43 – CH Sant Esteve de Sesrovires 18
Copa Federació Juvenil Femenina
Jornada 3 (2/04/2017)

Amb la victòria contra el Sesrovires, el CEACA es posa al capdavant de la classificació de la Copa.

Les juvenils del CEACA es van enfrontar amb el Sant Esteve de Sesrovires en un partit que les targarines van dominar de principi a fi.

El Sesrovires és un equip molt millorat respecte al de l’inici de la temporada. Té algunes jugadores de nivell i amb molt bon tir exterior, però va venir a Tàrrega amb una plantilla molt curta, sense banqueta, i res van poder fer contra les noies de Jaume Rovira que, amb autoritat, es van imposar per 43 a 18.

Els primers 15 minuts del partit van ser els més difícils per a les locals. El Sesrovires aguantava prou bé les envestides del CEACA, però, de mica en mica, les targarines s’anaven desenganxant en el marcador. Arribada la meitat de la primera part, el CEACA ja guanyava per 11-7. A partir d’aquell moment el partit es va trencar, i el Tàrrega, impecable i contundent, anava agafant cada vegada més distància en el marcador.

Una vegada més Anna Soldado i Aina Rovira van liderar l’equip. Entre les dues van fer 25 gols i van culminar gairebé la majoria dels contraatacs del CEACA.

El CEACA doncs es posa al capdavant de la classificació, amb 3 victòries i cap derrota, seguit però per La Llagosta que té els mateixos punts, però el gol average és favorable a les targarines.

Entrenador/ Delegat: Jaume Rovira / Andreu Soldado

Jugadores: Anna Soldado (13 gols), Aina Rovira (12 gols), Sandra Muixí(3 gols); Laura Vilamajó (6 gols), Anna Graells (4 gols) Laura Solé (2 gol), Mònica Balaguer (1 gol), Ariadna Cervera (portera)

Informa: CEACA Tàrrega