L’actualitat del Tàrrega Hoquei Patins Club del cap de setmana

INICIACIO 22-10-2017

Iniciació Tàrrega HPT(3)–HC Alpicat(0)

El passat dissabte dia 21 el nostre equip targarí d’iniciació va obtenir la victòria jugant a casa contra l’Alpicat. La 4ª jornada va començar amb força intensitat per part dels nostres, que ben aviat van obrir el marcador.

La primera part va acabar amb el resultat de 6-0, destacant l’actuació de la nostra davantera. Les següents parts van ser una continuació de la primera, amb els resultats de 2-0 i 3-1 respectivament (tot i baixant una miqueta d’intensitat).

Aquest bon resultat és deu a la bona sincronització de tots el jugadors que cada vegada demostren més maduresa en el joc. El toc de pilota i el desmarcatge de l’adversari van ser claus per obtenir la victòria.

Partit excel·lent per continuar a les primeres posicions de la classificació.

Jugadors Tàrrega: Nil Graells – Albert Clop – Alix Gutiérrez – Roger Porta

Tècnic: Joan Tomas

Jugadors Alpicat: Adria Giro – Màxim Rota – Alex Pijuan – Arnau Pelaez – Tomàs Antas – Pol Roca – Biel Cos

Tècnic: Xavier Barco

BENJAMI 3 A 22-10-2017

Prebenjamí  Tàrrega HPT (3)– HC Alpicat(2)

El passat dissabte 21  de Octubre Abril,  vàrem rebre al nostre Pavelló els del HC ALPICAT.

Un cop més, els nostres jugadors de Pre-benjamí ens van fer aixecar de la cadira en tot moment, va ser un partit intens, lluitat i molt emocionant

En la primera part del partit, al minut 5, el nostre Capità, Nacho Da Pena, va obrir el marcador, amb un gol irrepetible. Tot i que l’alegria va durar pocs minuts, ja que l’Alpicat va esforçar la seva defensa en empatar el marcador d’aquesta part, quedant 1 a 1.

En la segona part,  les instruccions del nostre Tècnic Eloi Plana van pujar els ànims dels jugadors avançat el marcador amb tres gols del nostre equip; dos d’en Roger del Aguila i un de l’Aleix Gutiérrez.

Els atacs de l’Alpicat van ser constants en tot moment; tot i que, solament,  van poder enfilar el marcador un punt al seu favor. Acabant aquesta part 3 a 1.

Ara tocava seguir atacant i seguint amb les estratègies de defensa marcades. La tercera part va ser apassionant, essent, altre cop, el  Nacho i Roger els que varen tancar amb un  2 a 2 que ens donava la victòria del partit

Els nostres campions van lluitar, en tot moment,  per aconseguir el  domini de la bola i establir unes jugades en equip molt ben coordinades. Els nostres porters, L’Enric i l’Aleix,  van estar a impecables en les parades de les boles que llençava el nostre contrincant.  I com no podia ser d’altra manera, la defensa de l’Aleix Lecha, en Marc i en Carles, van per possible un matí ple d’emocions pels jugadors i les grades del Tàrrega.

Partit a partit anem millorant les jugades en equip i això és el més important pel els nostres targarins campions.

Esperem que el pròxim partit, sigui tant o més emocionant que aquest.

TRES DOS UN TARREGA AMUNT!!!

Jugadors Tàrrega: Enric Balagué – Aleix Lecha – Nacho Da Pena – Aleix Gutiérrez – Roger del Aguila – Marc Graells – Carles Viles – Aleix Sorribes

Tècnic: Eloi Pla

Jugadors Alpicat: Pau Diaz – Adrià Jové – Hugo Graviotto – Roger Peiron – Artur Olmedo – Irati Lorenzo – Ponç Trepat – Pol Pelaez

BENJAMI 2 A 22-10-2017

Benjamí B Tàrrega (11) – Lleida Llista ICG B (0)

Aquest dissabte el nostre equip Benjamí B del Tàrrega Hoquei Patins ha jugat a casa. Els nostres jugadors han demostrat  una vegada més que saben treballar en equip aconseguint  una gran golejada, gaudint  del bon joc, s’han pogut  imposar en el marcador  i defensar el partit còmodament.

Tres, dos , un, … Tàrrega amunt !!!

Jugadors Tàrrega: Isaac Sala – Lluis Tomas – Marçal Cabestany – Unai Lloses – Aleix Sanchez – Edgar Ramon – Arnau Perello

Tècnic: Ivan Minguell

Jugadors Lleida Llista ICG B: Martí Farré – Alexi Abenoza – Adrià Hernández – Marc Comas – Noel Arnó – Oleguer Plens

Tècnic: Axel Aranda

ALEVINS 22-10-2017

Aleví  SH Casal l’Espluga B (4)– Tàrrega HPC (6)

El passat dissabte  dia 21 és va jugar un partit molt igualat d’hoquei patins a la pista del Casal de L’Espluga. El partit va començar bé pel Tàrrega posant-se a-2 al marcador però el Casal de l’Espluga va remuntar fins a posar-se davant del marcador per 3-2 i 4-3, al final els jugadors del Tàrrega van reaccionar i es van endur el partit per 4-6

Tàrrega HCP: OTNIEL LLOSES CARULLA, LAIA PAGES LLOSES, MARC FARRAS VALLS, ORIOL SELVA VIGATA (C), PAU TOMAS FARRE, MARIONA CABESTANY ALONSO, ORIOL COSTA MUNTANÉ, PAU FRANQUESA TREPAT, AINA MINGUELL DALMAU

Tècnic : David Parra

Gols : Oriol Selva(3), Marc Farràs(2), Pau Franquesa(1)

SH Casal l’Espluga B : ALBERT SANAHUJA CAÑÍS (C), JAN FONOLL SANCHEZ, JOEL CASTELLNOU PAGÈS, XAVIER RIBERA HUGUET, PERE GONZALEZ SIERRA, JOAN SEGÚ PLANA

Tècnic: Josep Maria Cugat

Gols:  Joan Segü (1), Pere Gonzalez (2),  Joel Castellnou (1)

BENJAMI 1 A 22-10-2017

Benjamí ACH Vila-sana (5) – Tàrrega HPT (6)

Aquest cap de setmana els Benjamins A del HPT han visitat al Vila-sana. Els de Tàrrega han començat el partit poc concentrats i el Vila-sana s’ha avançat amb un 4-2 a la primera part. Després del descans han sapigut capgirar el marcador amb un 5-6 final. Ha estat un partit molt disputat i la victòria ha vingut més per l’esforç que pel bon joc. Gols pel Tàrrega: Marrin Plamenov 4, Jordi Folguerera2. Felicitats per la remuntada i per la victòria.

Jugadors Vila-sana: Enric Martorell – Jan Castell – Lluc Caballer – Pol Munts – Martí Solsona – Adrià Molins – Marcel Ramón

Tècnic: Jordi Capdevila

Jugadors Tàrrega: Denis Moram – Joel Balagué – Martin Plamenov – Jordi Folguera – Marc Torne – Eloi Cervera

Tècnic: Carles Creus