Tàrrega finalitza la instal•lació d’un nou col•lector d’aigües pluvials a l’avinguda de la Generalitat

Treballs a càrrec de l’empresa concessionària Sorea amb una inversió de 35.000 euros • La canonada evacuarà el cabal recollit cap al riu Ondara i ajudarà a evitar inundacions
L’Ajuntament de Tàrrega ha finalitzat els treballs d’instal•lació d’un nou col•lector d’aigües pluvials a la cruïlla de l’avinguda de la Generalitat amb els carrers de Josep Pla i l’Abat Escarré. Es tracta d’una confluència on acostuma a acumular-se aigua en episodis de forta pluja. La canonada recentment habilitada recollirà ara el cabal i l’evacuarà cap al riu Ondara. La conducció discorre pel subsòl des de l’avinguda de la Generalitat i fins a la llera fluvial vorejant el carrer de Josep Pla. Mitjançant aquesta actuació, es preveu alleugerir el volum d’aigües pluvials que recullen altres col•lectors de la zona, ajudant així a evitar inundacions a la via pública així com en immobles i horts.
L’empresa concessionària Sorea, encarregada del manteniment de la xarxa d’aigua i clavegueram del municipi de Tàrrega, ha dut a terme les obres amb una inversió de 35.000 euros. El gruix dels treballs ja es dona per acabat. Tan sols resten tasques d’agençament a la zona i repintar senyalització horitzontal a l’avinguda de la Generalitat. La regidora d’Urbanisme, Ivonne Pont, ha destacat que “el consistori i Sorea anem desenvolupant un seguit de petites intervencions per ampliar la dotació de col•lectors d’aigües pluvials al nucli urbà”. Per exemple, també s’ha habilitat recentment un nou desguàs a la cruïlla dels carrers del Segle XX i Alonso Martínez. Així mateix, el projecte de renovació del carrer de Jacint Verdaguer, actualment en execució, també inclou un nou col•lector que millorarà notablement l’evacuació de les aigües pluvials a la zona.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.