Tàrrega vol atraure empreses facilitant informació sobre espais disponibles i millorant les accions de promoció econòmica

 

Actualitzar el cens de terreny industrial i naus disponibles a la ciutat de Tàrrega és un dels passos que està duent a terme l’Ajuntament dins el seu Servei de Dinamització Econòmica amb el què es vol captar empreses i implantar nous negocis al municipi. Des del consistori asseguren que divulgar les oportunitats i recursos ha de servir per atraure a Tàrrega activitat industrial o possibles inversions.

El nou polígon industrial del Boscarró que es desenvoluparà properament amb una superfície de 56 hectàrees, el més gran de la ciutat, se sumarà als ja existents de La Canaleta i Riambau. Pel que fa als comerços s’estan realitzant entrevistes porta a porta per conèixer millor les necessitats dels establiments i se’ls donarà eines per ajudar-los a millorar la seva presència a internet o crear la versió electrònica del seu comerç. Un altre aspecte que s’està estudiant és la implantació de franquícies.

Un altre eix del servei de dinamització econòmica és el viver d’empreses situat a Cal Trepat, pensat per atraure iniciatives emprenedores. Properament també es posarà en marxa un web municipal dedicat a les accions de promoció econòmica del territori.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.