El CEACA Tàrrega d’handbol tanca una temporada històrica com a sotscampiones de la Copa Federació

CEACA Sènior 21 -22 C.H St Esteve Sesrovires

Comunicat de l’entrenador de l’equip, Pepe Roca:

Començaré la crònica de la final de la copa federació agraint a les jugadores el gran esforç que han fet aquesta temporada i sobretot en aquesta final, com a entrenador no tinc proteus paraules d’agraïment per elles.

Pel que fa a la final, era un partit que ja d’entrada el CEACA partia amb desavantatge  anava amb una plantilla de només 8 jugadores i una plantilla de 16 jugadores es la que duien les barcelonines, però amb el lluitadores, valentes, entregades i motivades que estaven  les targarines van fer que no es notés aquesta diferència a la pista, van començar nervioses i amb pocs encerts (1-6), però a la mitja part el marcador reflectia un esperançador 11-13 que ens feia creure en la remuntada, que així va ser, a falta de 10 minuts ens vam posar 18-17; A falta de 2 minuts estàvem 20 a 20, ningú es podia creure la gran gesta que estaven fent les targarines, amb una lesionada i una expulsada encaràvem l’últim minut cansades i jugant amb el cor més que amb el cap. Un parell d’aturades de la seva portera va fer que no empatéssim en  l’últim instant. Un apunt important, a la segona meitat el CEACA va guanyar 10-9. A la pista vàrem perdre amb molt d’orgull, però vam guanyar amb actitud i  vam ser felicitats per tothom, arbitres ,federació i rivals pel gran esforç i haver disputat tan i tan be una final. En canvi  a la graderia el partit el vam guanyar i de quina manera, van animar, cantar i cridar que semblava que l’afició del Sant Esteve no hagués vingut. Remarcar també les més de 500 visualitzacions en directe que va tenir el partit. No podem acabar l’ultima crònica de l’any sense agrair a l’Ajuntament de Tàrrega, Diputació de Lleida,  Consell esportiu de l’Urgell, col·laboradors i la premsa local el seu suport incondicional. En resum, una manera excepcional d’acabar  la temporada.

Pepe Roca, Entrenador  CEACA sènior

CEACA Tàrrega: Doae El Mahiati,  Marta Martínez, Marta Roca (8), Sandra Muixí (3) , Judit Cervera, Marta Roca (8), Laura Solé(2), Anna Soldado (5), Aina Rovira (3)

Entrenador /  Delegat;  Pepe Roca  / Carlos Ortiz.

C.H Sant Esteve Sesrovires: Aida Bernal, Julia Tejero, Marta Figueras, Nerea Garcia, Judith Bola, Emma Perez, Paula Sevillano, Claudia Gonzalez, Berta Henares, Andrea Del Cabo, Ana Marin, Nerea Lago, Àurea Pino,  Erica Martínez,  Ana Marin, Abril Garcia, Laia Dios.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.