Joan Talarn visita les obres de remodelació del Molí Vell de Bellpuig​

L’actuació té un import d’adjudicació de 216.049,83€ i està cofinançada per la Diputac​ió de Lleida, l’Ajuntament de Bellpuig i els fons europeus FEDER.

El president de la Diputació de Lleida, Joan Talarn, ha visitat aquest dimarts les obres de remodelació del Molí Vell de Bellpuig. Aquesta actuació s’inclou en el projecte Ponent Actiu per a un model de turisme sostenible i competitiu a les terres de Lleida. El molí, d’origen medieval, forma part del reconegut conjunt patrimonial arquitectònic i arqueològic de la vila de Bellpuig.

Les actuacions que s’hi han dut a terme han consistit en la consolidació estructural del molí vell i la incorporació dels elements necessaris per a la seva posada en marxa. Per exemple, els forjats, la formació d’escales d’accés entre diferents nivells i d’un bany d’accés públic, les obertures i la dotació dels serveis d’electricitat i llum.

 El projecte ha estat cofinançat amb els Fons Estructurals i d’Inversió Europeus (FEDER), l’Ajuntament de Bellpuig i la Diputació de Lleida, per a fer front, tots plegats, a un cost d’adjudicació de més de 215.000€.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.