1 DE DESEMBRE: DIA MUNDIAL DE LA SIDA

sidaLa prevenció, el diagnòstic precoç i l’eliminació de la discriminació són les claus de la lluita contra la SIDA

Des de fa trenta anys, cada 1 de desembre es commemora el Dia Mundial de la Sida. Persones de tot el món uneixen esforços per fomentar la conscienciació en relació amb el VIH/sida i mostrar solidaritat internacional.

Aquest esdeveniment brinda a tots els coparticipants, tant públics com privats, una de les oportunitats més clares per donar a conèixer la situació i impulsar avenços pel que fa a la prevenció i el tractament de la infecció en els països amb més prevalença i també a la resta del món.

Aquest any, sota el lema “Un salt endavant cap a la fi de la sida” volem compartir i assumir el compromís acordat per la comunitat internacional de posar fi a l’epidèmia com a amenaça per a la salut pública per al 2030, objectiu que forma part de l’Agenda 2030 per al Desenvolupament Sostenible, aprovada per l’Assemblea de les Nacions Unides.

A la ciutat de Tàrrega, diverses institucions també volen ser presents en aquesta tasca de prevenció, per la qual cosa, durant tot el matí tindrem habilitada una taula informativa sobre la SIDA a l’entrada del CAP de Tàrrega.

Activitat conjunta: CAP de Tàrrega, Consell Comarcal de l’Urgell i Ajuntament.

 

Grup de Treball Comunitari

CAP Tàrrega

 

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.