10.973 electors són cridats a les urnes al municipi de Tàrrega a les eleccions municipals i europees d’aquest proper diumenge

17425-2537808092-1400x1400El cens de votació augmenta un 1,8% en relació als anteriors comicis locals celebrats l’any 2015 · S’habilitaran 11 locals electorals amb 18 meses de votació · El Talladell també elegirà la persona que ocuparà la presidència de l’EMD

Les Eleccions Municipals i Europees convocades per al proper diumenge 26 de maig cridaran a les urnes un total de 10.973 electors i electores al municipi de Tàrrega. La xifra és un 1,8% superior en relació al cens registrat en els anteriors comicis municipals, celebrats l’any 2015 (fa quatre anys el cens electoral el formaven 10.772 persones). El municipi de Tàrrega (amb els pobles d’Altet, Claravalls, La Figuerosa, Riudovelles, Santa Maria de Montmagastrell i l’EMD El Talladell) habilitarà 11 locals electorals i 18 meses de votació, segons ha disposat l’Institut Nacional d’Estadística (INE).

Les eleccions municipals del 26M Tàrrega determinaran la composició de l’arc consistorial corresponent al mandat 2019-2023, l’onzè des de la recuperació de les llibertats democràtiques. Concorren als comicis un total de 9 candidatures, xifra rècord, que són (per ordre de publicació al BOP): Cs; CUPTàrrega-AMUNT; JxCAT-JUNTS; ERC-MES-AM; PSC-CP; LLIURES; PP; TENCP-ECG; i VOX.

D’altra banda, els 175 electors i electores del Talladell també són cridats a elegir la persona que ocuparà la presidència de la Junta de l’EMD, amb 2 candidatures: Marta Vilardosa Puiggené (MVP) i Independents pel Talladell (IPT).

COL·LEGIS ELECTORALS DEL MUNICIPI DE TÀRREGA

Ajuntament de Tàrrega (Plaça Major, 1) · Meses A i B
Museu Comarcal de l’Urgell (Carrer Major, 11)
Institut Manuel de Pedrolo (Avinguda de Tarragona, 2) · Meses A i B
Col·legi Jacint Verdaguer (Carrer de Ramon y Cajal, 10) · Meses A i B
Col·legi Sant Josep (Carrer de la Mare Vedruna, s/n) · Meses A i B
Col·legi Àngel Guimerà (Carrer de l’Arquitecte Florensa, 24) · Meses A i B
Escola Anglo-Francesa (Carrer de Ramon Carnicer, 1)
Escola Alba (Passatge de Simó Canet, s/n) · Meses A i B
Escola Pia (Plaça del Pare Carles Perelló, 1)
Centre d’Entitats (Carrer del Segle XX, 2) · Meses A i B
Espai Molí – El Talladell

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.