1ª Diada d’ Hoquei Patins contra la violència de gènere “DIGUES PROU, NO ESTÀS SOLA”.

hoqueiviolenciaEl dimarts 25 de novembre a les 18 h al Pavelló del St. Josep de Tàrrega.

El Tàrrega Hoquei Patins Club i el Comitè Català d’ Hoquei Patins de la Federació Catalana de Patinatge, ens hem adherit a la campanya amb l’ organització de la I Diada d’ Hoquei Patins contra la violencia de gènere.

Aquí teniu el detall de la jornada i us animem a tots a participar-hi i a donar-hi suport:

• 18 h Partit MiniFem HP Tàrrega vs CH Teldair Mollerussa
  • Manifest contra la violència de gènere i parlaments.
  • 19.30 h Partit Femení Nacional Catalana Vila-Sana Bell-lloc vs Igualada Femení HCP.
  • Lloc: Pavelló del col·legi St.Josep de Tàrrega.

Uneix-te a l’ esdeveniment!

EL PREBENJAMÍ B DEL TÀRREGA HPC GUANYA CONTRA L’ANDORRA, EL  CAP DE SETMANA  DEL 15 i 16 DE NOVEMBRE

Aquest cap de semana, dels set equips, només n’han jugat tres, dels quals un s’ha guanyat, el disputat contra l’ Andorra,  i els altres dos s’han perdut.

Aleví A Tàrrega HPC & St. Ramon de Vilafranca. Resultat: (Tàrrega 1 – Vilafranca 8). Molt bona 1ª part de l’equip local que aguantava una vegada i una altra els contraatacs de l’equip rival. A falta de 4 minuts pel final del primer temps només es perdia per un gol, però els xuts des de la distància amb molta força van fer que s’acabs la 1ª part amb un resultat de 0-4. La 2ª part l’ equip visitant va acabar d’arrodonir el resultat de manera més contundent, tot i que el joc de l’equip de Tàrrega millora partit a partit.

Prebenjamí B Andorra & Tàrrega HPC. Resultat: (0-2; 0-2;1-1). Amb ganes de trencar la tendència dels últims partits, sembla que el canvi d’aires i la feina feta als entrenaments ha donat resultat. El partit l’ha encarat i dominat el Tàrrega, desarrollant-se el joc, la major part del temps, davant de la porteria de l’Andorra, podent així guanyar dues de les tres parts. El partit guanyat consolida l’equip i injecta una mica de moral. Moltes felicitats i a seguir així.

Aleví B  Lleida Llista & Tàrrega HPC. Resultat: (Lleida 6- Tàrrega 4). La tàctica defensiva aplicada per l’entrenador José Luís Estrada va donar molt bon resultat, i el Tàrrega va acabar la primera part guanyant d’un gol (2-3). La falta d’encert a la segona part i la davallada física per falta d’efectius ens condemnaven a un 6-4 final. Tot i així l’ equip està madurant i esperem bons resultats d’aquí en endavant.