22 empreses es comprometen amb el territori i la cultura en el Club dels Mecenes de FiraTàrrega 2021

Aquest any el Club dels Mecenes registra un 41% més d’empreses compromeses respecte l’edició de 2019.

Impulsat l’any 2002, el Club dels Mecenes de FiraTàrrega el formen 22 empreses de dimensions i sectors diversos que donen recolzament a l’esdeveniment. Les seves aportacions són un puntal important per a la sostenibilitat i dinamisme del certamen anual, un mercat estratègic de les arts escèniques a Catalunya referent tant a escala nacional com internacional. Cultura, territori, empresa és el trípode que sosté la base del programa de mecenatge de FiraTàrrega. L’objectiu, apostar per una cultura que abraça el territori, manté una mirada internacional i recolza l’exhibició i el mercat de les arts escèniques i de carrer.

Un total de 22 empreses formen part del Club dels Mecenes de FiraTàrrega 2021Borges International Group, Foment Tàrrega, Servisimó, Diari Segre, ALSA, Agbar, Auto Nayox, Cambra de Comerç de Tàrrega, Cotècnica, Banc Sabadell, Sucesores de Falip Navarro, Jaucar Oil, Ros Roca, Semat OSD / Osiris, Torrons Vicens, Restaurant Cal Canela, Cartaes, Celler Carviresa, AT Giribets 2000, Grup Consist, Restaurant La Cava i Miette.

Aquesta xifra suposa gairebé un 41% més respecte l’edició de l’any 2019. Un creixement satisfactori que té com a horitzó implicar el teixit empresarial del territori en el projecte cultural de FiraTàrrega i acostar empresa, ciutat i Fira. Així, el Club dels Mecenes ofereix un espai a totes aquelles empreses amb sensibilitat cultural, entusiasme per les arts escèniques i les arts de carrer i un vincle estret amb el territori, la possibilitat de teixir una col·laboració público-privada i treballar conjuntament per posicionar tant la ciutat de Tàrrega com l’esdeveniment.

 

Què diuen els Mecenes?

“FiraTàrrega és un esdeveniment tant potent que l’impacte econòmic beneficia a tots els sectors de la ciutat, tant directa com indirectament”Marc Rosselló, representant de Foment Tàrrega.

“FiraTàrrega situa la nostra ciutat al món i ho hem d’aprofitar. Fer-se mecenes vol dir recolzar FiraTàrrega i també el territori”Joan Mateu, gerent de Semat OSD / Osiris. 

“FiraTàrrega és un projecte cultural, social i econòmic. És necessari establir aliances en un model público-privat. Ser mecenes és un compromís empresarial, una aposta pel territori”David Gall, gerent territorial d’Agbar.

“FiraTàrrega és un aparador en gran de la cultura al territori; ens dóna la possibilitat de gaudir de teatre innovador i experimental. És necessari que l’empresa privada aposti i ajudi la cultura”Teresa Escolà, apoderada de Servisimó. 

“Els empresaris no poden quedar al marge; ser mecenes és un acte de solidaritat i coresponsabilitat. FiraTàrrega és una oportunitat  d’atracció per a les empreses i la cultura”. Carles Giribet, president de la Cambra de Comerç de Tàrrega.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.