25 joves recuperen els antics safarejos d’Almenara Alta gràcies a un camp de treball

 

Aquests 25 joves vinguts d’arreu de Catalunya estan desenrunant un antic safareig al nucli d’Almenara Alta, al municipi d’Agramunt. Aquest és un dels 3 camps de treball que aquest estiu gestiona l’Associació Alba a través del seu projecte educatiu Quàlia, els altres dos tenen lloc a Linyola i El Talladell. A banda de netejar aquest espai, fins el 9 de juliol els joves també recuperen l’espai de la Roca de la Delfina. En coneixeran la llegenda i en prepararan una obra de teatre.

Aquesta alternativa d’educació en el lleure que promou la Direcció General de Joventut està adreçada a aquells joves que busquen un projecte de servei a la comunitat relacionat amb la conservació del patrimoni, el coneixement del territori o la cultura o l’arqueologia. I és que en els darrers 5 anys la demanda d’aquest tipus d’activitats ha crescut.

Els nois i noies d’entre 14 i 17 anys que trien aquesta opció per passar part de les seves vacances pel companyerisme que es respira al camp i les activitats que hi fan.

Dels 15 camps de treball que aquest estiu es desenvolupen a la demarcació de Lleida 5 són internacionals, 9 catalans i 1 és per a joves que venen de diferents comunitats autònomes.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.