3a ‘Caminada als Secans d’Anglesola-Vilagrassa’ el proper dissabte 21 d’agost

El proper dissabte 21 d’agost torna la “CAMINADA ALS SECANS D’ANGLESOLA I VILAGRASSA I BATEIG A LA ORIENTACIÓ, un esdeveniment de descoberta, de contacte amb la natura, esportiu no competitiu que adopta el nom a partir de la finalitat de l’activitat; descobrir els Secans d’Anglesola, Vilagrassa i Tàrrega, de nit. L’any 2021 l’organització ha introduït un bateig a la orientació com una activitat més de la caminada. Aquesta activitat està oberta a tothom que la vulgui practicar i només es necessita un telèfon mòbil i un mapa que la mateixa organització donarà.

La caminada “Sembrats de silenci” està oberta a tothom, cadascú la pot fer al seu ritme i temps, però es recomana fer-la en silenci, tranquil·lament amb familiars i amics.
Hi ha 1 recorregut d’aproximadament 11 km apte per a totes les edats i condicions físiques. El lloc de sortida és al Mirador Maria del Mar Bonet, a Vilagrassa, i l’horari de sortida és a les 20.00h. La convocatòria és a les 19.30h. Ubicació del lloc de sortida: https://goo.gl/maps/R8sD4yUJkQxsmrSR6
Preu: 6,5 €. El preu de la inscripció és per pagar el tast de productes i l’assegurança de la caminada
.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.