45 comerços de proximitat oberts durant el coronavirus s’uneixen al llistat cooperatiu xarxa.lasoll.cat

La campanya iniciada per La Soll per elaborar un llistat cooperatiu amb els comerços targarins oberts durant el coronavirus ha començat amb un gran èxit d’acollida. En pocs dies, fins a 45 comerços s’han unit a aquesta iniciativa i han transmès les seves dades per poder aparèixer en aquest llistat que ja està disponible a xarxa.lasoll.cat

En aquest lloc web es poden filtrar els comerços pel tipus de serveis que ofereix (alimentació, farmàcia, òptica, informàtica, serveis varis, etc…) i també s’informa sobre els seus horaris i si realitza servei a domicili. Aquest últim punt està generant molt interès, ja que molta gent no sabia on trobar tots els serveis que ofereixen poden fer comandes on-line o per telèfon i aquest ha estat un dels motius pels quals La Soll s’ha ofert a fer aquest llistat.

L’objectiu d’aquest servei és fer xarxa, donar visibilitat i incentivar el consum a les botigues de proximitat de la nostra ciutat, ja que la crisi del coronavirus està fent molt mal al petit comerç i als productors de la zona. A més, el formulari per augmentar les inscripcions continuarà obert i qualsevol comerç de proximitat que s’hi vulgui apuntar ho pot fer al formulari que trobarà a www.lasoll.cat . També es preveu que el nombre de comerços augmenti a mesura que s’aixequin les mesures més estrictes del confinament i es puguin incorporar comerços que han hagut de tancar per l’Estat d’Alarma.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.