El juvenil i l’infantil del CEACA Tàrrega perdent malgrat el seu esforç

JUVENIL

CEACA TARREGA  – 15 –  H CORNELLA – 18 (8 – 5 )

Les noies de Tàrrega van comença amb una molt bona primera meitat, sobretot, fent un gran treball defensiu, que va aconseguir que el Cornellà només fes 5 gols en la primera part. En ataca no van ser del tot contundents i es va acabar la primera part amb un resultat de 8-5. Al començar la segona part, l’energia de les locals va anar disminuint i l’equip Targarí no va realitzar ni una bona defensa ni un bon atac, fet que va acabar el partit amb la remuntada del equip visitant.

CEACA TARREGA :    Marta Roca , Anna ,  Judit  , Xenia , Marta Martinez , Berta Codina., Carla, Clara , Doae, Alba Goma  , Berta Segura  i Matilda.

CORNELLA  :  Elsa  , Aina , Noa , Paula, Anabel  , Alba , Ivette, Yaiza  , Carla.

INFANTIL

Les jugadores targarines s’havien que l’equip rival era molt superior, però tot així van lluitar fins al final i no es van rendir en cap moment. Amb una defensa molt forta, les locals van intentar que les d’Ascó no s’allunyessin del marcador, però l’atac era molt superior i no ho van aconseguir. Tot i els pocs gols fets, l’atac de les targarines va ser molt bo i la pilota anava de costat a costat. Malgrat tot, l’equip targarí va acabar perdent.

CEACA TARREGA: Cuartero, Teixidó, Carbonell, Emma Prat, Marta Salat, Campos, Vilalta, Ainara Bosch, Feliu, Antonella, Xènia Bosch, Judith Perez i Júlia Agustí.

C.H ASCÓ: Cloe, Rut, Bruna, Noa, Julia, Sara, Jana, Ariadna, Blau, Marina Anson, Marina Blade, Mercé, Laia i Agnès.