900 persones han participat en la vuitena Cursa de la Dona d’Agramunt

Agramunt ha celebrat  aquest diumenge 08 de març la vuitena edició de la Cursa de la Dona d’Agramunt. Malgrat que les inscripcions es van tancar el passat dimecres a l’arribar als 850 inscrits que marcava el reglament, la organització de la cursa ha ampliat les inscripcions fins a 900. Si s’arriba a aquesta xifra, serà la edició que comptarà amb més participants.
La cursa està organitzada per les regidores d’Igualtat i Esports de l’Ajuntament d’Agramunt i compta amb la col·laboració d’entitats locals i un gran nombre d’empreses i negocis que han volgut sumar-se a la cursa.
.

Vessant solidària
La Cursa de la Dona d’Agramunt ha tingut des de la seva segona edició una vessant solidària i ha donat 1€ de cada inscripció a l’Associació Catalunya Contra el Càncer. Una iniciativa que es continuarà fent en aquest edició.
A més aquest any, la cursa i l’Ajuntament d’Agramunt s’han adherit al repte SEP TITAN de Jaume Rovira. El repte SEP TITAN és un projecte esportiu de Jaume Rovira, professor d’educació física a l’INS Ribera del Sió, que pretén recollir fons perquè l’equip ciclista del Club Alba pugui realitzar una ruta de llarga distància en bici. Per aquest motiu, membres del Club Alba obriran la cursa aquest diumenge.
A més, sota el lema “Pedala per la inclusió” que forma part del projecte SEP TITAN hi haurà una bicicleta instal·lada al plaça del Mercadal amb l’objectiu de sumar minuts pedalats. També hi haurà  una guardiola perquè totes les persones que pedalin o vulguin col•laborar amb el projecte puguin fer la seva aportació solidària.

8 de març dia de la Dona
La cursa enguany coincideix amb el dia 08 de març Dia de la Dona. Per aquest motiu l’Assemblea Feminista La Guilla ha organitzat un acte pel diumenge. Just després de l’arribada de la cursa de la Dona, al voltant de les 12.30h, l’Assemblea Feminista La Guilla farà la lectura del manifest feminista a la plaça del Mercadal. En acabar, es farà la performance “Un violador al teu camí” (porta una cinta negra per tapar-te els ulls).

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.