Abans de finalitzar l’any es podria licitar la nova estació d’autobusos de Tàrrega

Reunió de treball celebrada avui a la Casa Consistorial de TàrregaTrobada a la Casa Consistorial entre l’alcaldessa Rosa Maria Perelló i el secretari d’Infraestructures i Mobilitat, Isidre Gavín · La implantació de la nova infraestructura afavorirà la intermodalitat en el transport públic de viatgers

 L’alcaldessa de Tàrrega, Rosa Maria Perelló, ha mantingut avui una reunió de treball amb el secretari d’Infraestructures i Mobilitat de la Generalitat de Catalunya, Isidre Gavín. En el decurs de la trobada, celebrada a la Casa Consistorial de la capital de l’Urgell, Gavín ha anunciat que la redacció del projecte constructiu de la nova estació d’autobusos de Tàrrega marxa a bon ritme. En aquest sentit, també ha avançat que l’execució dels treballs es podria treure a licitació abans de finalitzar el present any 2019. La infraestructura s’ubicarà en un solar de titularitat municipal al costat de l’estació ferroviària, adjacent a la banda nord de les vies. La materialització del projecte suposarà una inversió estimada de 700.000 euros.

 

La redacció del projecte definirà les característiques tècniques de l’estació, les instal·lacions, la capacitat d’estacionament o l’accessibilitat entre altres aspectes. La situació de la nova estació d’autobusos permetrà també una connexió més àgil i directa dels vehicles amb l’autovia A-2. Així mateix, la proximitat amb l’estació de trens i la parada de taxis afavorirà la intermodalitat del transport públic de viatgers a Tàrrega, millorant la qualitat del servei per als usuaris. A la reunió d’avui han assistit també el regidor d’Urbanisme, Martí Pijuan, acompanyat de tècnics de l‘àrea, junt amb altres representants del Departament de Territori i Sostenibilitat.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.