Acaben les activitats de Lo Balconet de Can Colapi amb una valoració molt positiva

can_colapiLes activitats han acollit un total de 300 persones malgrat la pluja de dissabte a la tarda que va obligar a suspendre la rua del Carnaval d’Estiu.

Aquest diumenge es van acabar les activitats de Lo Balconet de Can Colapi. L’última activitat va ser el concert del grup targarí Tal Com Som. L’organització ha valorat molt positivament les activitats dutes a terme, enguany fins a un total de 3000 persones han passat per el Camp dels Escolapis. Durant els quatre dies que ha durat Lo Balconet s’hi ha pogut gaudir de diversos concerts de grups alternatius, un sopar popular, projeccions de curtmetratges i un espectacle de circ.

Malgrat l’èxit de les diverses activitats, el temps no va ser tant favorable. El dissabte a la tarda es va haver de suspendre la rua del Gran Carnaval d’Estiu degut a la pluja. El sopar, tot i així, es va poder realitzar tal com s’havia organitzat, encara que en un principi s’havia planejat de traslladar-lo de lloc.

Degut a la bona acollida i a la valoració positiva que ha rebut Lo Balconet de Can Colapi, l’organització afronta el futur amb optimisme i amb ganes de millorar de cara al futur.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.