Juvenil 16 – 29 OAR Gràcia

1. Cooperativa St. Boi 28 – 12 Sènior

Crònica Infantil:                                   16-11-19

CEACA Tàrrega 9 – 13 ACLE Guissona

Les Infantils Targarines van jugar aquest Dissabte contra el Guissona. Va ser una partit molt igualat. A la primera part el marcador era un 6-5 a favor del Ceaca. Per altra banda, a la segona part les passades fallades i el poc encert a porteria va fer que el partit  el guanyés el Guissona per 9-13. Ara a continuar treballant per poder polir aquests petits errors.

CEACA Tàrrega: Doae Elmaayati, Ilenia Palacios, Emma Prats, Claudia Cuartero, Aina Teixidó, Raquel Boqué, Marta Salat, Elia Tolosa, Júlia Obiol, Ainara Campos

Entrenador /  Delegat: Valentina Nukolaeva, Monica Carbonell

Acle Guissona: Veronica Martinez, Montserrat Domenjo, Maria Montrubio, Ariadna Gallart, Laia Ars, Abril Ribo, Clara Goma, Laia Tena, Jana Ubach, Noelia Pla, Mireia Solano, Carla Carnice, Bianca Raluac, Carolina Mazabuel, Sofia Mihaela, ZoryanaDzhus.

Entrenador /  Delegat :Marina Graell, Antonio Guzman

Pròxim partit: C.H. Ascó – CEACA Tàrrega

Crònica Cadet:                                   16-11-19

CEACA Tàrrega  19 – 14 H. St. Cugat

Després del mal partit de la setmana passada , hem tornat a la dinàmica de bons resultats que porta l’equip

Bon treball defensiu i amb una mica de millora en atac , amb aquesta victòria i els altres resultats que s’han produït fa que el equip es torni a posar segon en la classificació. Cal continuar treballant si cap una mica mes per assolir els objectius marcats al inici de temporada

CEACA Tàrrega:Ainhoa, Laura B, Berta C, Janet, Laura G, Julia B, Alba, Nuria, Anna, Marina, Berta S, Matilda, Julia F i Judit Sol

Entrenador /  Delegat: Ricard Sabaté, Juan Antonia Campos

1. St. Cugat:Claudia, Ana, Duna, Claudia, Laia, Natalia, Jana, Alba i Alba

Pròxim Partit: C. H. Agramunt – CEACA Tàrrega