Agramunt celebra el Dia Sense Cotxes

Dia sense cotxes Agramunt
Agramunt ha celebrat avui el Dia Sense Cotxes, una iniciativa sorgida de les AMPES dels centres escolars que s’ha inclòs com una activitat més dins la setmana cultural que realitzen els col·legis al llarg d’aquesta setmana.

Per celebrar el Dia Sense Cotxes l’Ajuntament ha prohibit dins la franja d’horari escolar circular pels carrers Jaume Mestres, Agustí Ros, Àngel Guimerà i a la plaça del Pou que són els vials més propers als centres. D’aquesta manera, tots els desplaçament d’avui per arribar a l’escola s’han de fer caminant, amb bicicleta o patinet.

Al llarg de tot el dia, més de 350 nens de cicle inicial, mitjà i superior han dut a terme un seguit d’activitats a l’exterior.Aquest matí ha estat el torn del cicle inicial i mitjà que han desenvolupat un joc de rol on cada nen havia d’interioritzar i interpretar un paper dins una situació real d’un cas de seguretat viària. Així, per exemple el nen que tenia el paper de policia havia de garantir el compliment de l’ordre i bon funcionament dels que feien de vehicles i els que feien de vianants, i el que feia de semàfor  havia d’organitzar el trànsit.

L’activitat ha comptat amb la col·laboració dels agents de Policia Local que han explica’t i corregit els nens durant les simulacions.

 

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.