Agramunt presenta la segona temporada del Cicle Brots

El cicle portarà a Agramunt propostes de qualitat que han obtingut premis i reconeixements

 Agramunt presentarà la segona edició del cicle d’arts escèniques i musicals Brots. Un cicle que va néixer l’any passat amb la voluntat de fer-nos créixer i ampliar la mirada en la diversitat de missatges i formes expressives.  L’objectiu de la regidoria de cultura de l’Ajuntament d’Agramunt, impulsora del cicle, és consolidar el cicle i fer possible que propostes professionals i de qualitat de diferents disciplines artístiques es puguin veure a Agramunt.

El 2n cicle de Brots està format per sis espectacles que han estat objecte de premis i reconeixements i de bones crítiques. La presentació es farà el proper divendres 24 de gener a les set del vespre al bar Lo Casal.

 Espectacles programats

El cicle començarà el proper dissabte 08 de febrer amb l’obra de teatre familiar La nena dels pardals de la companyia Teatre al detall. Es tracta d’un espectacle poètic sobre els petits herois quotidians, el respecte per la vida i la saviesa innata dels infants inspirat amb el conte de Sara Pennypacker.

El segon espectacle programat és de la companyia basca Lasala que presentarà dues peces: Female i Fight. La primera reflexiona sobre el món comú i els microcosmos que cada un de nosaltres generem al nostre entorn. I la segona, Fight, aprofundeix en la relació que l’esser humà té amb la lluita des d’èpoques primitives. Aquests espectacles s’han programat en el marc del Dia Internacional de la Dona i es faran el dissabte 07 de març.

A finals del mes de març està programat l’únic espectacle musical. Es traca del concert de presentació d’Energy, el desè treball discogràfic d’Antoni Tolmos que presentarà el seu treball en format concert amb el seu piano de cua.

Tancaran la programació d’aquest segon cicle tres espectacles de teatre programats pels mesos d’abril i maig. El primer es farà el dissabte 04 d’abril donarà a conèixer el “Llibre de les Vellicositats” una peça creativa singular de l’escriptor agramuntí Guillem Viladot. L’acció escènica gira al voltant de quatre actors que pretenen tornar a sentir i escoltar les reflexions de Viladot al voltant de la vellesa.

El divendres 24 d’abril es presentarà l’obra Fairfly de la companyia Calòrica. Es tracta d’una comèdia sobre la bombolla de l’emprenedoria protagonitzada per quatre amics que intenten organitzar-se desprès que l’empresa on treballin els comuniqui l’obertura d’un ERO.

I la companyia  El Sidral serà l’encarregada de cloure el cicle amb l’espectacle de teatre de carrer Heliko que explica la història d’una família que viatja amb la seva casa al damunt i que busquen un lloc on quedar-se a viure.

 

Venda d’entrades

Per facilitar l’accés a tots els espectacles s’ha dissenyat un abonament i diferents propostes amb descomptes perquè tothom pugui gaudir de les activitats programades.

L’abonament que s’ha dissenyat inclou l’entrada a tots els espectacles i té un cost de 29€ per persona. A més permetrà que en cas de que el titular de l’abonament no pugui assistir a alguna de les sessions, pugui cedir el carnet a una altra personaUna altra opció que s’ofereix és un 10% de descompte per la compra de dos entrades de diferents espectacles. També s’aplicarà un 20% de descompte a la compra de l’entrada per a les persones que disposin del Carnet Jove, per als majors de 65 anys, els menors de 12 anys i per a persones amb diversitat funcional. Els grups a partir de 10 persones també gaudiran de descomptes i s’aplicarà un 25% al preu de les entrades.

La venda anticipada d’entrades així com l’adquisició de l’abonament es farà a l’Oficina de Turisme d’Agramunt a partir del 27 de gener. També es podran comprar entrades 45 minuts abans de cada espectacle a taquilla si queden localitats disponibles.

 

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.