AGRAMUNT PRESENTA UN NOU CAMP DE TREBALL

Durant la seva estada els joves realitzaran un projecte per arranjar el riu Sió al seu pas per Agramunt amb el nom de “Descobrim i recuperem el Riu Sió a Agramunt”

 Agramunt ha presentat aquest matí el tercer camp de treball que es realitzarà del 30 de juny fins al 14 de juliol. El regidor de Joventut Oriol Puebla, i el representat de Quàlia Serveis Educatius de l’Associació Alba de Tàrrega, Toni Domingo, han explicat en què consistirà el camp de treball d’enguany. El camp de treball a Agramunt està dissenyat perquè hi puguin participar quinze joves de 14 a 17 anys d’arreu de Catalunya que faran estada a Agramunt durant dues setmanes.Per aquesta edició, la temàtica del camp de treball d’Agramunt serà “els camins de l’aigua” donant continuïtat a projectes ja iniciats en camps de treball anteriors. Així, i dins la part més tècnica del camp, els joves duran a terme un arranjament dels marges del riu Sió al seu pas per Agramunt. Amb l’ajuda dels serveis municipals els joves arreglaran les parts més malmeses del riu, recol·locant les pedres caigudes dels marges. Per complementar la seva estada a Agramunt i dins la part més lúdica, els joves participaran en activitats organitzades per entitats locals que donen un valorar afegit al camp i reforcen el teixit associatiu local, i també està previst que realitzin un mural a la zona del Parc Riella.

El regidor de Joventut, Oriol Puebla ha explicat que “des de l’ajuntament estem molt contents i satisfets perquè la Direcció General de Joventut hagi apostat de nou per Agramunt i enguany es pugui tornar acollir un camp de treball”. Puebla, també ha destacat que la relació que els joves mantenen amb el poble i amb les entitats locals ha funcionat molt bé els altres anys i per això han volgut donar-hi continuïtat.

Per la seva part, Domingo, ha explicat que estan contents de que pobles com a Agramunt continuïn apostat per Quàlia-Associació Alba per poder gestionar els camps i es mostra molt content amb el tracte que rep l’entitat per part del consistori agramuntí. Quàlia projectes educatius, organitzarà cinc camps de treball aquest estiu, entre ells el d’Agramunt.

El camp de treball d’aquest estiu serà el tercer que acull Agramunt i gràcies a  projectes com aquests, Agramunt harecuperat espais com els safareigs d’Almenara, la Roca de la Delfina o el  tram de l’antiga Segla Molinal. També gràcies a les tasques dels joves s’han senyalitzat els camins del terme senyalitzant rutes que connecten Agramunt amb els diferents nuclis agregats.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.