Agramunt regula algunes ordenances fiscals per adequar-les als serveis actuals

FOTO: Sessió plenària del divendres 30 de juliol de l’Ajuntament Ple d’Agramunt.

Aquest vespre en sessió plenària s’ha aprovat la modificació d’algunes ordenances fiscals. Concretament, un d’aquest serveis és el de centre de dia privat de la Residència Mas Vell. La voluntat de l’ajuntament es posar en marxa el servei de centre de dia de cara al setembre si la situació epidemiològica ho permet. En aquest sentit, aquest servei com que no es podia oferir tenia la taxa congelada i per això s’ha posa’t al dia i s’han regulat les taxes.

Una altra ordenança que s’ha modificat i actualitzat són els preus de les visites guiades que s’ofereixen des de l’Oficina de Turisme. La proposta de modificació s’ha treballat amb els dos tècnics de turisme i s’han canviat els preus ampliant l’oferta i els descomptes per a grups, regulant aquest servei.

D’altra banda, també a proposta de l’equip directiu de l’Escola Municipal de Música s’han modificat els preus d’alguns serveis que ofereix l’escola. En aquest sentit s’ha ampliat l’oferta formativa de l’escola afegint classes per a famílies i nadons, i també s’ha establert una durada diferent de les classes de llenguatge musical.

Les modificacions de les ordenances han estat aprovades pels vots a favor del grup municipal d’Acord d’Esquerra i els vots en contra del grup Junts per Agramunt.

En l’orde del dia de la sessió d’avui també hi havia una modificació del pressupost i l’aprovació dels comptes del 2020 que ha comptat amb els vots favorables del grup municipal d’Acord d’Esquerra i els vots en contra de Junts per Agramunt.

També ha rebut el suport de tots els grups l’aprovació de la bonificació del 95% de l’impost sobre construccions, instal·lacions i obres (ICIO) en relació amb les obres que l’Associació està duent a terme a Cal Carreter.

Un altre punt important que s’ha aprovat avui i que ha comptat amb l’aprovació de tots els grups municipals és la moció per instal·lar llambordins o plaques stolpersteine en record a les persones d’Agramunt reportades als camps de concentració nazis. En aquests moments el Memorial Democràtic té documentades tres agramuntins.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.