Agramunt valora en 78.000 euros els d’anys per les inundacions

Els serveis tècnics de l’Ajuntament d’Agramunt han fet una primera valoració dels danys en béns municipals ocasionats per les inundacions que van tenir lloc el passat dia 23 de gener a les conques dels rius Sió, Ondara i Corb. Els danys, que ascendeixen a un total de 78.000€, es concentren principalment en el deteriorament de camins municipals i d’espai públics així com els costos que han suposat les tasques de neteja, retirada de fangs, restabliment del bon funcionament del sistemes d’enllumenat i desembossament del clavegueram. Pel que fa als equipaments, tant a l’Espai Cívic, a l’Escola de Música i a les piscines municipals les tasques s’han concentrat especialment en la neteja de l’espai exterior.

En aquest sentit, l’Ajuntament d’Agramunt ha donat trasllat de l’informe de valoració de danys tant al Govern de la Generalitat com a la subdelegació del govern a Lleida, tal i com s’ha sol·licitat.

Pel que fa a les afectacions a particulars, tal i com s’ha informat als veïns, l’Ajuntament recopilarà totes les demandes particulars a les asseguradores per tal de presentar-les conjuntament al Consorci de compensació d’assegurances, atès que es tracten de danys ocasionats per un fenomen meteorològic extraordinari.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.