Alexandre Tàssies i Rosamari Carulla són els guanyadors de la Mitja Marató de Tàrrega que organitzen els Fondistes Tàrrega

La capital de l’Urgell va viure diumenge la seva matinal més atlètica amb la 17a edició de la Mitja Marató i 10km Ciutat de Tàrrega. Alexandre Tàssies amb un temps de d’1.15.51 en la categoria masculina i Rosamari Carulla en dones amb un temps d’1:27:18 han estat els guanyadors de la Mitja Marató de 21km.

La cursa que és puntuable per a la Lliga de Mitges Ponent Eurosomni i que també inclou la cursa de 10 km va comptar amb 650 inscrits. En els 10Km Ricard Pastó va ser el primer amb un temps de 32:28 mentre que en la categoria femenina, Meritxell Bonet va guanyar amb un temps de 42:14.

Els dos recorreguts combinaven asfalt i camins, i passaven, en el cas dels 10 kilòmetres, per Vilagrassa, i en el de la Mitja, per Vilagrassa i el Talladell. Els participants van obtenir una desuadora i la cursa va comptar amb un concurs d’animadors. Anava adreçat a equips de 8 persones com a mínim i premiava als que més animaven als seus corredors.