Amb dos assaigs oberts, un taller de dansa i un d’escriptura dramàtica arrenca el Programa de Suport a la Creació de Fira Tàrrega.

Un element tan simple com una caixa de cartó es mou sola pel mig de la plaça major de Tàrrega interactuant amb el públic. Aquesta és la proposta que l’artista Diana Gadish està elaborant dins el programa de suport a la Creació de Fira Tàrrega. Avui el públic n’ha vist un tastet en un assaig obert.
Quim Bigas també forma part del programa de Suport a la Creació i ahir a la tarda va oferir un assaig obert del seu espectacle, Molar, que versa sobre la felicitat. Amb una setmana dedicada a la difusió de les arts de carrer, que ha comptat amb un taller de dansa urbana i un d’escriptura dramàtica, s’ha posat en marxa el programa de Suport a la Creació de Fira Tàrrega. Aquest any compta amb la participació d’onze companyies que faran estada a Tàrrega preparant els espectacles que després representaran a la fira en el mes de setembre. Actualment un 20% dels espectacles que s’ofereixen a Fira de Tàrrega són fruit del programa de Suport a la Creació.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.