Amb la victòria contra el Mollerussa la UE Tàrrega surt de la zona de descens

Amb la victòria per 1 a 0 contra el Molllerussa la UE Tàrrega ha sortit de la zona de descens però encara no té garantida la permanència i haurà de patir fins a l’últim partit. En canvi el Mollerussa ja és equip de segona catalana.

Abans de començar el partit els jugadors i tècnics van voler tenir un record per Edu March, entrenador del Tàrrega durant 9 temporades i que va ser destituït fa unes setmanes.

A la primera part intensitat de joc per part dels dos equips però poques oportunitats de gol. La més clara la d’Esteve al minut 25, es queda sol davant del porter però la pilota surt per damunt del travesser.

Ja a la segona meitat, al minut 50, el mateix Esteve marca l’únic gol del partit. Després Tàrrega i Mollerussa van tenir diverses ocasions per marcar i la pilota anava d’una porteria a l’altra. Pel Mollerussa la més clara la va tenir Vendrell que va enviar la pilota al pal.

Ara el Tàrrega té 36 punts un més que els seus perseguidors més immediats l’EFAC Almacelles i l’Igualada contra qui jugaran la pròxima jornada