Anunci al bus urbà municipal de Tàrrega per promoure el telèfon d’atenció a les víctimes de violència masclista

retol bus urbaDifusió dins la campanya Digues prou, no estàs sola contra els maltractaments a les dones

El bus urbà municipal de Tàrrega, des de fa pocs dies, du a la part posterior un anunci que difon el telèfon d’atenció a les víctimes de violència masclista. L’acció és una iniciativa de l’Ajuntament de Tàrrega en el marc de la campanya de conscienciació Digues prou, no estàs sola per ajudar a combatre i eradicar els maltractaments a les dones.

D’aquesta forma, el telèfon 900 900 120 es promou arreu dels barris de la ciutat aprofitant els trajectes que realitza durant tot el dia l’esmentat transport públic. Aquesta línia d’atenció, impulsada per la Generalitat de Catalunya mitjançant l’Institut Català de les Dones, és gratuïta, confidencial i funciona tots els dies de l’any.

Lemes de sensibilització en espais públics

Al mateix temps, la capital de l’Urgell també difon missatges de sensibilització contra la violència masclista a través de lones de gran format que s’han penjat en diversos edificis i espais públics. D’altra banda, l’EMD El Talladell exhibeix en diversos indrets del poble diverses reproduccions del treball artístic d’Edu Barbero en què es condemna la violència masclista, un conjunt de poesia visual inspirat en baralles de cartes.

Campanya que integra esforços col·lectius

La campanya Digues prou, no estàs sola es desenvolupa fins al desembre i se centra enguany en missatges contra les agressions, abusos i assetjaments sexuals. La iniciativa és fruit d’un grup de treball que engloba l’Ajuntament de Tàrrega, el Consell Comarcal de l’Urgell, el Centre d’Assistència Primària (CAP), el Servei d’Intervenció Especialitzada (SIE) de Lleida, els sindicats UGT i CCOO, Càritas, Creu Roja Urgell, Associació Alba, la Policia Local i els Mossos d’Esquadra. Les propostes, totes de caràcter gratuït, inclouen conferències, tallers, art urbà, audiovisuals, exposicions i cursos. Tot plegat s’emmarca a més dins el Dia Internacional per a l’Eliminació de la Violència Envers les Dones que es commemora cada 25 de novembre.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.