Arrenca el Curs Internacional de Música de Cervera amb gairebé 250 alumnes inscrits

Els patis de la Universitat de Cervera delaten ja l’activitat que aquests dies acull l’edifici històric, el Curs Internacional de Música Emili Pujol de Cervera. Fins a 249 alumnes són els que s’han inscrit en aquesta edició, la trenta-cinquena.

A l’interior de les aules la música se sent i es viu. Per als alumnes són uns dies intensos que aprofiten al màxim per exprimir tot el coneixement i les tècniques que els ensenyen els professors.

Al curs s’ofereixen 13 especialitats d’instrument ja siguin de vent, de corda o piano, música de cambra i música simfònica per a alumnes dels nivells professional, superior i postgraduat. 31 professors que són músics d’elevat prestigi internacional imparteixen les classes.

Paral·lelament al curs se celebra el Festival Internacional que va començar ahir amb un dels plats forts, la Jove Orquestra Nacional de Catalunya al costat de la formació Lluís Vidal Trio i Manuel Blanco que van interpretar obres d’Stravinski o Bernstein entre altres, amb Manel Valdivieso com a director. L’oferta de concerts i microconcerts amb les propostes de la Vila Closa continuen tota la setmana.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.