Arrenca la segona edició d’SPASA, el curs intensiu d’arts de carrer de Ponent

El curs, que té lloc entre Tàrrega i Cervera fins al 12 de setembre, compta amb la participació de quatre companyies internacionals

Quatre companyies internacionals emprenen la segona edició d’SPASA, l’escola d’estiu d’arts de carrer que, enguany, oferirà la seva experiència artística a un total de quinze alumnes procedents d’arreu de la Península Ibèrica, Xile i Irlanda. El curs es desenvolupa temporalment i geogràficament entre dos propostes culturals referents a la zona: l’Aquelarre de Cervera i FiraTàrrega.

Enguany les companyies encarregades d’impartir les sessions seran l’Adhok francesa, The Primitives amb Craig Weston de Bèlgica, Décor Sonore també de França i la companyia catalana, Sergi Estebanell. L’objectiu principal de la proposta és treballar durant dues setmanes la creació a l’espai públic i l’aprofitament de totes les seves possibilitats escèniques.

Gràcies a la col·laboració d’SPASA i FiraTàrrega els quinze alumnes tindran l’oportunitat de conèixer com funciona l’àrea professional i de mercats i gaudiran de trobades amb diferents entitats i institucions culturals a la Llotja professional.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.