Arriba la 2a edició del Bòlit a Verdú, la trobada inclusiva i intergeneracional de jocs tradicionals

Aquest divendres l’Associació Alba ha organitzat una jornada lúdica i educativa per a crear comunitat i trencar les barreres socials

Promoure la comunitat a través del joc i compartir una estona d’oci i lleure entre persones de diferents edats i condicions. Així arriba la 2a trobada Jocs Tradicionals a Verdú, organitzada per l’Associació Alba. Més de 150 persones d’entitats vinculades amb Verdú com les residències de gent gran, l’Escola Jardí i persones dels Centres de Recursos de l’Associació Alba i d’Alba Jussà han pogut gaudir d’una jornada lúdica, educativa i social a la Plaça Major del poble.

La iniciativa està dinamitzada per la Cia de Jocs l’Anònima que porta diferents jocs tradicionals amb què els participants poden jugar, experimentar i divertir-se.

Com a novetat aquest any s’ha convidat a l’Associació de dones d’Anglesola que van recuperar fa uns anys el joc tradicional del Bòlit. Els voluntaris de l’Associació Alba, com en la darrera edició són els encarregats de dinamitzar els jocs.

Aquesta tarda els jocs de fusta tradicionals es canviaran pels jocs de taula d’habilitat, enginy o destresa amb l’objectiu que petits i grans del poble puguin seguir compartint una estona plegats jugant.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.