Artonik van inaugurar FiraTàrrega amb un espectacle itinerant i de tarda. Obskené va fer vibrar i reflexionar al públic de l’Espai Reguer amb l’espectacle Manifiesta

Els francesos Artonik van inaugurar FiraTàrrega amb un espectacle itinerant i de tarda.

L’espectacle que va començar al carrer Sant Pelegrí va transcórrer pels carrers de la ciutat impregnant al públic de colors i dels sons de la India.

Inspirada en els populars Holy Festivals, que se celebren en aquest país per donar la benvinguda a la primavera, The Colour of Time és una desfilada coreografiada que celebra l’amistat i el mestissatge.

Artonik va néixer el 1992 i la companyia compta amb una àmplia trajectòria internacional. Els viatges i els espais públics sempre són presents en els seus espectacles.

La dansa, el teatre, les arts visuals i els ambients musicals són els ingredients que utilitzen per desenvolupar el seu estil escènic característic.

El recorregut va portar als participants fins a la plaça Major on centenars de persones van gaudir de la música, del ball i de l’explosió de colors amb pols de gulal.

Enguany s’ha recuperat la plaça com a escenari de l’espectacle inaugural.

 

A la nit la companyia catalana Obskené va fer vibrar i reflexionar al públic de l’Espai Reguer amb l’espectacle Manifiesta, tota una reivindicació de la comunitat i l’espai públic amb missatge crític.

Alternant diferents idiomes aquest és un manifest que denuncia els mals de la política i la societat actual utilitzant la dansa urbana i acrobàcies de circ arriscades.

La companyia està formada per creadors de diferents nacionalitats que provenen de trajectòries i llenguatges diversos.

El text i la música de ball van ser els protagonistes d’aquesta proposta que va acabar amb una gran festa. I es que sense ball no hi ha revolució.

 

 

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.