Artur Mas fa costat a Salvador Bonjoch en la campanya de Junts Per Bellpuig

FOTOAMASJXBELLPUIGEl president ha visitat el mercat de Bellpuig i ha participat en una trobada amb la candidatura El president Artur Mas ha participat aquest matí en un acte de campanya celebrat a Bellpuig en què ha expressat el seu suport a la candidatura de Junts Per Bellpuig que encapçala Salvador Bonjoch.

Mas ha estat rebut per Bonjoch i la resta de components de la llista, i en primer lloc ha fet un recorregut per les places Ramon Folch i Sant Roc, i ha visitat el mercat setmanal de Bellpuig, que se celebra tots els dimarts, per posteriorment participar en una trobada amb tots els membres de la candidatura.

Artur Mas ha expressat que la seva visita ha estat “per donar suport a les candidatures de Junts Per Catalunya de tota la comarca i concretament a Bellpuig, a la del Salvador” i que no dubta que “és un bon alcalde i que farà una molt bona campanya amb un bon resultat”.

Cal recordar que la presentació de la candidatura de Junts Per Bellpuig es va celebrar el passat dissabte en un acte en què hi va participar Eduard Pujol, diputat al Parlament de Catalunya, que va demanar el vot per Salvador Bonjoch, alcalde de Bellpuig el darrers vuit anys.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.