Avui Tàrrega TV visita el Monestir de Vallbona de les Monges a l’Urgell

El Monestir de Santa Maria de Vallbona de les Monges és un dels monuments més emblemàtics de l’Urgell i junt amb el Monestir de Poblet i el de Santes Creus formen La Ruta del Cister. Els visitants que venen a Vallbona però també a la resta de monestirs tenen l’opció d’adquirir el pack per visitar les tres joies de la Ruta

La visita d’uns 40 minuts de durada s’ofereix en diferents horaris tot alternant una visita en català i una altra en castellà. Les visites en altres idiomes es poden concertar amb antel·lació.

Fa uns mesos que s’han recuperat les visites durant la setmana i la resposta ha estat molt positiva. El fet que s’ofereixin les entrades als tres monuments atrau visitants d’un monestir a un altre.

El claustre amb elements gòtics, romànics i àrabs o la capella on hi ha les restes de Violant d’Hongria són alguns dels seus atractius.

El monestir va ser declarat Monument Historicoartístic el 1931.  La comunitat religiosa de monges que hi resideix ha estat aquí ininterrompudament durant més de 850 anys.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.